2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşinde gördüğüne göre bulaşıcı kıs bu aksam bende görmim :))

kaydirigubbakcemile3 yok kıs..
bak şunu kestiremiyormusun..

eşim görüşmemize engel oldu şimdide eşimin rüyasında yardım isitiyor belki benden ..çünkü yolu o kapadı ben açmaya kalktımmya..el uzattımbenneyaptımki

sangi karışanı olayın içine çekiyor gibi arkadaşınla konuş bence gerçekten sana ihtiyacı vardır belki,eşin tanışıyormu arkadaşınla?

ay sus kıs mısır deme ya..ben hep alıyorum bardaktaa bayılıyorum mısıra koparak yiyorum..

kızlar bnde çk severm haşlama mısırı ne zaman yanndan gçsem kokusuna bayılıyorum ama çk zararlı diye duydum hani bi ara GDO lu yyecekler var diyolardıya ne kadar doğru blemiyorum ama o bu mısırın içerisindede varmış aman dkkat edin kendnze şutarafagitti

eskiden pahalıydı heryerde yoktu 3,4 tl diydi bardagı şimdi adım başı herkes mısırcı oldu küçük bardak 1 tl büyük 2 tlcokacimcoook

:1shok:hadi yaa bizim şuan sizin eskiye benziyo..
burdada bardakta heryerde yok aynen orta boy 3 mü 4 mü ne....

siz yenisiniz galiba..

bu yıl çogaldı burda zuzu bende sevindim tabi

kaydirigubbakcemile3 valla yalan olmasın geçen yazmı ne çıkmıştı.biyerde vardı..kipa açılınca orda var artıkın her gidişimizde alır kociş..:))

ama normalde dolaşmaya çıkınca sokakta satılan normal haşlama mısır yerim yani bardakta değil...çocukluğum bardakla geçmedi ya..:)))

onun için sadece tuz ekerim mısıra...
yok yağmış ketçapmış baharatmış böğğ..bikere yağlısını yedim hiç beğenmedim yiyemeden ablama vermiştim(((

ay fatma gelmiş okuma kıs bunlarıeyvahedigeldismile
canın çekerse üzülürüm...

blue mavi başını agrıttım kıs kusura bakma tamammı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…