2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok neden ağrıtasın başımı aslında iyi geldı bırılerıyle konusmak..

:1hug:

işte gecen eşimle karar aldık..
bana dediki onu yemege çagır dedi..benim hakkım yok sizin konuşmamınızı engellemeye dedi...paslaşıcam arkadaşla işte sonuç bu..boshayallersmile

yuppiiii
kızlar eşim gece gitmicekmş izmire..babanesi buakşam 8de incekmiş izmire şimdi yola çıkmak üzerelerdir eşim ve dedesi....

akşam 10,30-11 gibi gelirim dedi..ben yatmadan gelcek inşallah:))

Son düzenleme:
Bal ve tarçın mide ağrısına karşı oldukça yararlıdır Nane, sakinleştirici etkisi ile mide ağrılarına iyi gelir Papatya çayı da mide ağrısını kesmeye yardımcı olur

Bal ve tarçın mide ağrısına karşı oldukça yararlıdır Nane, sakinleştirici etkisi ile mide ağrılarına iyi gelir Papatya çayı da mide ağrısını kesmeye yardımcı olur

Tesekkürler Kizlar

Simdi yaptim bal ve tarcin

Papatya cayida ictim biraz uzanim iyi gelir umarim

görüsmek üzere bye...

bence akşam yemeğine çağır ki eşinlede barışsınlar aranızdaki problemı bılmıyorum gerçi

aynen öyle yapıcam zaten..kaydirigubbakcemile5
dügünümüze özellikle çagırmamıştık..ama o gelip biiz kutlamıştı zaten ama ondan sonra yine can can olmadık..zamanla eşimle bu kararı aldık sonunda..yerimseniben

çıkışta anneme gideyim barii nasılsa geç gelcek kociş 10,30 da evde olurum....

kaydirigubbakcemile3 ver gazııı

:roflol: hehehehehe

kıs eşim bana diyoki len iyiki senle evlenmişim diyo ..şu tebessümün diyor falan güldüyorum onu hep güler yüzlüsün iyi ki almışım seni diyo:roflol:

Son düzenleme:
isterseniz eski günlere dönersiniz diye düşünüyoorum.yeterki isteyin

ne düşünüyorsun hissediyorsun bu konuda...CADIARZU

eşimle uzunca konuştuk..biz hep üçümüzdük.ya diyor eskileri andık..çok iyi kızdı bazı nedenlerden dolayı başına kötü şeyler geldi..uzun hikaye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…