çıkışta anneme gideyim barii nasılsa geç gelcek kociş 10,30 da evde olurum....
ne düşünüyorsun hissediyorsun bu konuda...CADIARZU
eşimle uzunca konuştuk..biz hep üçümüzdük.ya diyor eskileri andık..çok iyi kızdı bazı nedenlerden dolayı başına kötü şeyler geldi..uzun hikaye..
olumlu düşüncelerim sanki yine düzelir gibi geliyor bana ama yasadıklarınızı bilmediğim için sadece hissettiklerimi söyledim canım
pişman olmuşkii size yaklaşmış canım eşinde isterse düzelir bence
luxxor yatağın üzerindeki aşk ağacının:) çok güzel de altına bide 1erkek 1kadın stıcer ı bulsaydın çok çokk güzel olurdu :)
bulamazmısın öyle..yada kendin çizemezmisin..
nasil ekledin canim buraya fotolari
İyi akşamlar kızlar, iki gündür öyle yoğunum ki hiç bakamadım( şimdi de işten çıkmak üzereyim iki kelam edeyim bağlılığımı bildireyim dedim:)
zuzucum çizmeye gerek yok yatağa geçince bi kadın bi erkek oluyoz ağacın altında zatisırnaşık şey
tatlım hizli resim sitesinden yüklüyorum
Yaskadcım beğendiğine sevindim canım bu arada öptümolumunekankayizsmile
wow:1shok:
hadi bakalım umarım herşey yolunda gideraklinialirimsmile
Canım benim olacak inan bana hatta nasıl geçtiğine inanamayacaksınız ikinizde. beraberken zaman o kadar güzel, o kadar hızlı geçiyor ki anlayamıyorsun bile. hele bu heyecanla beklediğin kına gecesi, düğün falan... gerçekten o anları yaşadım mı diye soruyorsun kendine. bir başkasının düğünüymüş gibi hissedeceksin geriye baktığında. insan sevdiğiyle huzurlu ve mutlu olunca zamanın farkına varmıyor. :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan
çok teşekkürler kızlar.
çok az kaldı bi bitseydi.
sevgilimi çok özledim. perşembe kavuşucaz 45 günden sonra ve bida hiç ayrılmıcaz inşallah
kızlar evleneyim balayı vs bitsin daha sık gelcem yanınıza.
olumunekankayizsmile
iyi aksamlar
yeni arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek ne güzelmiş yaa
hepinize teşekkür ederim
nasılsınız kızlar ..getirdik yine haftanın ortasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?