2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olumlu düşüncelerim sanki yine düzelir gibi geliyor bana ama yasadıklarınızı bilmediğim için sadece hissettiklerimi söyledim canım

olumlu düşüncelerim sanki yine düzelir gibi geliyor bana ama yasadıklarınızı bilmediğim için sadece hissettiklerimi söyledim canım

Pek bizlik bişey degil sadece arkadaş yanlış arkadaşları secince kendine karşı hatalar diyelim..o bizim gibi dostlardan uzak kaldıgı için varsayalım aşkım böyle düşünüyorboshayallersmile

pişman olmuşkii size yaklaşmış canım eşinde isterse düzelir bence

pişman evet söylemişti zaten..
bakalım daha görüşmedik.. görüşcez aktarırım sana..opuyorumnanaktan

neyse yarın devamö ederiz canım ben paydos ediyorum kib ..

iyi akşamlar herkesea.s.

İyi akşamlar kızlar, iki gündür öyle yoğunum ki hiç bakamadım( şimdi de işten çıkmak üzereyim iki kelam edeyim bağlılığımı bildireyim dedim:)

luxxor yatağın üzerindeki aşk ağacının:) çok güzel de altına bide 1erkek 1kadın stıcer ı bulsaydın çok çokk güzel olurdu :)
bulamazmısın öyle..yada kendin çizemezmisin..

zuzucum çizmeye gerek yok yatağa geçince bi kadın bi erkek oluyoz ağacın altında zatisırnaşık şey

nasil ekledin canim buraya fotolari

tatlım hizli resim sitesinden yüklüyorum

Yaskadcım beğendiğine sevindim canım bu arada öptümolumunekankayizsmile

Tamam Canim tsk.

wow:1shok:
hadi bakalım umarım herşey yolunda gideraklinialirimsmile

çok teşekkürler kızlar.
çok az kaldı bi bitseydi.
sevgilimi çok özledim. perşembe kavuşucaz 45 günden sonra ve bida hiç ayrılmıcaz inşallah

kızlar evleneyim balayı vs bitsin daha sık gelcem yanınıza.
olumunekankayizsmile

[
beklerizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile

iyi aksamlar
yeni arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek ne güzelmiş yaa
hepinize teşekkür ederim

bekleriz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…