2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selaaam nasılsınız kızlar kaçırdığım ne var?Anca gelebildim yine

aa ben de ızgarada pişircektim bugün tavuu buzdolabı bölümüne çıkardım buzluktan. Körili tavuk yapayım ben de barim nası bişi ki zor mu? Fırında mı pişiyor?

Kızlar...

Cuma günü de misafirim varr... teyzemler gelecekmiş, öğlen oturmasına...

kısır mı yapsam acaba , sarımsaklı köfte mi , yoksa mercimekli köfte mi?

maşallah mercimekli yap kıs..
luxxor selam

selamalkisalkisalkis Bu arada arkadaşlar, çok basit ve küçük boyutlu yemeklik adında bi program var, onu yükledim internet olmasa da sanal yemek kitabı gibi malzemeyi yazıosun sana ilgili yemekleri listeliyo çok güzel

selamalkisalkisalkis Bu arada arkadaşlar, çok basit ve küçük boyutlu yemeklik adında bi program var, onu yükledim internet olmasa da sanal yemek kitabı gibi malzemeyi yazıosun sana ilgili yemekleri listeliyo çok güzel

aa süpermiş nerden indirdin cnm?

mesela cornflakesli tavuk diye bişi varmış sanırım onu yapıcam daha kolay geldi benim elimde tavuk but var çünkü

CORNFLAKESLI TAVUK

MALZEMELER

3 adet tavuk gögüs (yaklasik 500 - 600 gr)
1 su bardağı süt
1 çaybardağı zeytinyağı
1 tatlıkaşığı tuz
3 avuç ufalanmış cornflakes

HAZIRLANIŞI

Yuvarlak bir borcamın içine sütü zeytinyağını ve tuzu karıştırarak dökelim. Daha sonra tavukları küp küp doğrayarak bu karışımın içine atalım. 3 avuç cornflakesi elimizin içinde ufalayarak üzerini kaplayacak sekilde serpelim. Fırınımızın ayarını 200 derece turboya getirerek 25 dakika pişirelim. (eğer fırıninızda turbo ayarı yoksa alt üst ayarda da olabilir fakat güzel kızarması için fırında 10 dakika daha fazla tutmak gerekir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…