süt olmazmı....iyi ozaman meyve suyu alıyorum son kararım
evlendik ama gun yuzu göremedik
merhaba kızlarr naıslsınız....
ay sonu dıe gıremıyorumm pekkkk
evet daha öncede yazmistim ne biliyim ben bi turlu gun yuzu göremedim aa evlendim ne guzelmis diyemedim bi turlu :) icim kan agladi hep hic huzurlu olamadim
evet daha öncede yazmistim ne biliyim ben bi turlu gun yuzu göremedim aa evlendim ne guzelmis diyemedim bi turlu :) icim kan agladi hep hic huzurlu olamadim
merhaba kızlarr naıslsınız....
ay sonu dıe gıremıyorumm pekkkk
evet ya hemen hamile kalmak gibi bi hata yaptim sanirim :) mide bulantilarimdan biktim ne yemek yapabiliyorum ne bisey
aayyyy aynı dertten muzdaribiz cnım seni ii anlıyorum ne kadrlık evlisin ki.. önceden knouşmuşluğunuz varmıydı:sinifsinif:
aynı düğün tarihlerimiz benimde 1 temmuz... canım sıkıntı eşinden mi yoksa yabancı ülkede olmandan mı:sinifsinif:
3 temmuzda evlendik evet konusmuslugumuz vardi severek oldu tabi ama farkli bi ulkeye geldim o cok yipratti beni mafoldumben
aynı düğün tarihlerimiz benimde 1 temmuz... canım sıkıntı eşinden mi yoksa yabancı ülkede olmandan mı:sinifsinif:
sorun eşinden mı kaynaklanıyor aılesınden mı maddı mı canım ?evet daha öncede yazmistim ne biliyim ben bi turlu gun yuzu göremedim aa evlendim ne guzelmis diyemedim bi turlu :) icim kan agladi hep hic huzurlu olamadim
yabanci ulkede olmam tabikihersey yabanci dil halloldu cok sukur kisa bi zamanda ama yinede tr gibi olmuyor hicbiseyi kafamçokkarıştı
slm redcımm nasılsınnnnnnnn.. :)slm yasemincim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?