2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet daha öncede yazmistim ne biliyim ben bi turlu gun yuzu göremedim aa evlendim ne guzelmis diyemedim bi turlu :) icim kan agladi hep hic huzurlu olamadim

evet daha öncede yazmistim ne biliyim ben bi turlu gun yuzu göremedim aa evlendim ne guzelmis diyemedim bi turlu :) icim kan agladi hep hic huzurlu olamadim

Ama nie? Eşin mi problem yaratıo ? ne bilim.. sana kötü mü davranıo? ilgili değil mi? ne kadar süredir evlisiniz?

evet ya hemen hamile kalmak gibi bi hata yaptim sanirim :) mide bulantilarimdan biktim ne yemek yapabiliyorum ne bisey

evet ya hemen hamile kalmak gibi bi hata yaptim sanirim :) mide bulantilarimdan biktim ne yemek yapabiliyorum ne bisey

aayyyy aynı dertten muzdaribiz cnım seni ii anlıyorum ne kadrlık evlisin ki.. önceden knouşmuşluğunuz varmıydı:sinifsinif:

3 temmuzda evlendik evet konusmuslugumuz vardi severek oldu tabi ama farkli bi ulkeye geldim o cok yipratti beni
mafoldumben
aynı düğün tarihlerimiz benimde 1 temmuz... canım sıkıntı eşinden mi yoksa yabancı ülkede olmandan mı:sinifsinif:

yabanci ulkede olmam tabiki hersey yabanci dil halloldu cok sukur kisa bi zamanda ama yinede tr gibi olmuyor hicbiseyi kafamçokkarıştı

tabi canım kolay değildir ama elden ne gelir durumlar değişemeyeceğine göre kendinide eşinide üzme bence alışmaya çalış ayak uyduracaksın bi nevi bebeikinde oldumu daha sıkı sarılırsın hayata oraya eşine falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…