ok. ozaman meyvesuyu alayım eli boşda gitmeyim
3 temmuzda evlendik evet konusmuslugumuz vardi severek oldu tabi ama farkli bi ulkeye geldim o cok yipratti beni mafoldumben
sorun eşinden mı kaynaklanıyor aılesınden mı maddı mı canım ?
Canım benim yaa.. olsun bebek iidir... allah herkese nasip etsin insallah kaç aylık bebeğin? sonuçta doğunda mide bulantıların biticek.. öle düşün..
hım analdım canım esınle mutluysan maddıde sıkıntı cekmıyorsan tadını cıkarmaya bak alısırsın hayatım :S uzulmee tek dert bu olsun:Syok canim esimden degil kesinlikle maddi de degil ailemden uzagim ondan yasim daha 19ondan herhalde :gitme:
yok canim esimden degil kesinlikle maddi de degil ailemden uzagim ondan yasim daha 19ondan herhalde :gitme:
o zamn canım bence şöle bi silkelen ve kendine gel bence ömrünün sonuna kadr ailenle kalamayacktın ve geri dönüşü olmayan bi yola girdin yani geri dönüşü derken eşindne kaynaklanan maddiyattan kaynaklanan bi problemde yokmu o manada dedim evi kendinize zehir etmenin alemi yok nece insan var bence sorun yoksa boşuna üzülüyorsun
bencede cok haklısın fatmacıgım :)o zamn canım bence şöle bi silkelen ve kendine gel bence ömrünün sonuna kadr ailenle kalamayacktın ve geri dönüşü olmayan bi yola girdin yani geri dönüşü derken eşindne kaynaklanan maddiyattan kaynaklanan bi problemde yokmu o manada dedim evi kendinize zehir etmenin alemi yok nece insan var bence sorun yoksa boşuna üzülüyorsun
slm redcımm nasılsınnnnnnnn.. :)
bliyorum ama toparliyamiyorum kafami bi turluu :S hamilelik depresyonu falanmi acaba :S
öcu gibi geliyor hersey gözume:1ninca:
bebegim 2 . ayina gircek bi hafta sonra ayy su dogum bi gecsin ciksin karnimdan baska bisey istemiom ya :S
ıyıym cnaım ısler yogunn gıremyıorum konuyuda yakalıyamıyorumm..iim canım sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?