2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

3 temmuzda evlendik evet konusmuslugumuz vardi severek oldu tabi ama farkli bi ulkeye geldim o cok yipratti beni
mafoldumben

Canım benim yaa.. olsun bebek iidir... allah herkese nasip etsin insallah kaç aylık bebeğin? sonuçta doğunda mide bulantıların biticek.. öle düşün..

Canım benim yaa.. olsun bebek iidir... allah herkese nasip etsin insallah kaç aylık bebeğin? sonuçta doğunda mide bulantıların biticek.. öle düşün..

bebegim 2 . ayina gircek bi hafta sonra ayy su dogum bi gecsin ciksin karnimdan baska bisey istemiom ya :S

yok canim esimden degil kesinlikle maddi de degil ailemden uzagim ondan yasim daha 19 ondan herhalde :gitme:

o zamn canım bence şöle bi silkelen ve kendine gel bence ömrünün sonuna kadr ailenle kalamayacktın ve geri dönüşü olmayan bi yola girdin yani geri dönüşü derken eşindne kaynaklanan maddiyattan kaynaklanan bi problemde yokmu o manada dedim evi kendinize zehir etmenin alemi yok nece insan var bence sorun yoksa boşuna üzülüyorsun

bliyorum ama toparliyamiyorum kafami bi turluu :S hamilelik depresyonu falanmi acaba :S
öcu gibi geliyor hersey gözume:1ninca:

bencede cok haklısın fatmacıgım :)
nasılsın bu arada annelık nasıl gıdıyorr.. :)

bencde eşinden yana bir problemin yoksa tadını çıkar hayatın en önemli şey huzuru insanın tabiki aileni özlemen gayet normal çok zor başka bi şehire alışmak ama yapacak bişe yok alışmaktan başka napacaksın.

bliyorum ama toparliyamiyorum kafami bi turluu :S hamilelik depresyonu falanmi acaba :S
öcu gibi geliyor hersey gözume:1ninca:

mutlu yuvanı bence karartma eşine zülmdür bu evine geldiğinde gülen yüz görmek ister bence mutlu olmaman için bi sebebp yok gibi

kendi kendini boşyere bunalıma atma..benim gibi bir çok insan var de..teselli et kendini alışırsn zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…