2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

perşembe akşamı misafirim varmış...eşim dün gece dedi..

geçen cumadan yapıp buzluğa attığım avcı böreklerim var onun yanına ne yapayım kızlar nasıl ikramedeyim...

perşembe gelecekler...bn çarşamba akşamı yokum misafirlikteyim e geç te gelirim ne yapayım ben şimdi(

daisypth diye yazdım google bi baktım ama direk ordan mı oluyo çözemedim...kk forumdan bakınayım bulcaz elbet

arse yaptığım bu bunun yanına ne yapılırrrrr

Eklentiler

• $Kolajlar.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $Kolajlar1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 22
yanlız geçen dolaptan çıkarıp bikaçtane daha kızarttım ama buz tutmuş ya üstü buzlar eriyince ıslattı yufkayı ..yerken kalın geldi yufkası acaba yufkayı ıslattı ya şişti hamur ondan mıı yaptım anlamadım...

arse yaptığım bu bunun yanına ne yapılırrrrr

kız bu süper birşey, benim bildiğim avcı böreğinin içinde sebze tarzı oluyodu ama yanılıyo olabilirim.
bunun yanına kek yap yeter, çünkü zaten doyurucu ve ağır birşey, bir tatlı bir tuzlu yeter, ama yok bir üçüncü olsun dersen patates salatası veya makarna salatası yap, rus salatası iyce ağır olur o yüzden saymıyorum onu. salla gitsin yeter

yufkası kalındır , bide buzluktan çıkardığın yufkalı şeyleri bir gün önceden dolabın alt katına koy buzları açılsın ,dinlensin kendini toparlasın ondan sonra kızart

yufkası kalındır , bide buzluktan çıkardığın yufkalı şeyleri bir gün önceden dolabın alt katına koy buzları açılsın ,dinlensin kendini toparlasın ondan sonra kızart

hmm tama arse öle yapıcam...

kek mi diyosun 3.bişey yapmıcam canımm

ben ilk patates salatası düşündüm ama dedim sanki güne gelmiş gibimi olur dedim komik olmasın dedim kendi kendime :))

peki browni yapsam nasıl olur biri tuzlu ve kuru :)
diğeri tatlı ve ıslak :)

valla bunu tarifini burdan aldım canım kk dan :))
içinde ince bulgur kıyma ve ceviz var ...

canım yeni geldim. konu kaçmış olabilir ama cevaplayayım dedim. eşime bak gidip kavga edersen boşanırım desem, tehdit etsem de yine gider adamla kavga etmeye. tabii ki tabancayı alıp gitmez ama sözlü tacizi de asla karşılıksız bırakmaz.

Kızllaaaaaarrrr , kuş gibi hafifimmm.... müdürle görüştüm... içimde ne varsaaa kustummm.... beni yanlış anladın polemiklerine girdi..

önemi yok dedim ayrılmak istiom falan filan dedim... şirketten gitti şimdi.. benden tlf bekle dedi..

arıcam dedi... falan filan... zaman ver falan dedi.. yanlış anladın sen dedi... yok dedim... çıkıcam artık burda duramam 1 dk daa dedim...

iyi yapmşsn konşmakla cnm ne dycek acaba tlfnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…