zuzu sen buldnmu yarenayın bahsttiği blgiyi
teşekkürler arse benden de size turuncu cips fıstık alın bakalım yermisin bilmem
arse yaptığım bu bunun yanına ne yapılırrrrr
yanlız geçen dolaptan çıkarıp bikaçtane daha kızarttım ama buz tutmuş ya üstü buzlar eriyince ıslattı yufkayı ..yerken kalın geldi yufkası acaba yufkayı ıslattı ya şişti hamur ondan mıı yaptım anlamadım...
yok hayatım yiyemiyorum hem yağ oranı açısından hemde sivilce yapıyo abur cubur yiyemiyorum. malum kilo almıştım hala dikkat ediyorum
yufkası kalındır , bide buzluktan çıkardığın yufkalı şeyleri bir gün önceden dolabın alt katına koy buzları açılsın ,dinlensin kendini toparlasın ondan sonra kızart
elin kişiliksizi yüzünden eşimin başını belaya sokamazdımm..izin vermezdim kavga gürültüye....
zuzu veya yarenay siz eşinize söylediginizde eşiniz tabancayla gidip adamımı vuracak..he..
sözlü taciz var kızlar burda bedenen taciz degil...
siz abartıyorsunuz bence
ne boşanması kız anlamadım
Kızllaaaaaarrrr , kuş gibi hafifimmm.... müdürle görüştüm... içimde ne varsaaa kustummm.... beni yanlış anladın polemiklerine girdi..
önemi yok dedim ayrılmak istiom falan filan dedim... şirketten gitti şimdi.. benden tlf bekle dedi..
arıcam dedi... falan filan... zaman ver falan dedi.. yanlış anladın sen dedi... yok dedim... çıkıcam artık burda duramam 1 dk daa dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?