2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tam anlatmadım , sadece huzursuzum , midem bulanıoo bu adamdan dedim... akşam konuşucaklarım vardı dedim.. bunu demem yetti, anladı sanırım... başka bişi demedim... öle telefonda anlatılmaz ki...

düşün yanii sadece bukadarıyla dellenmiş adam...
git şimdi kadınlığınla (superin değimiyle) sakinleştir işte sakinleştirebilirsen....

aa yeniden 2 gündür siteye sorunsuz giriş yapabilmemin ve sizlerle beraber olmamın şerefine hepinize sabah kahvesi ısmarlıyorum kızlar
fatmacım sanada süt ısmarlıyorum

bencede sürekli eşini rahatlatıcı neşeli konuş tatlım, şimdi çok huzursuz olmuştur içi içini yiyodur

sizi gelişmelerden haberdar edicem... çok gerginim şimdi... çıkıom ben.. konuşucam şimdi... bunlardan rahatsız oluyorum ve sizinle çalışmak istemiyorum artık dicemm...

redd hakkında hayırlısı canım....
söle ama sık dişini 2 haftacık...

aa yeniden 2 gündür siteye sorunsuz giriş yapabilmemin ve sizlerle beraber olmamın şerefine hepinize sabah kahvesi ısmarlıyorum kızlar
fatmacım sanada süt ısmarlıyorum

çok tşk ediyorum bu ince düşüncen için

sizi gelişmelerden haberdar edicem... çok gerginim şimdi... çıkıom ben.. konuşucam şimdi... bunlardan rahatsız oluyorum ve sizinle çalışmak istemiyorum artık dicemm...

hayırlısı olsn reddcm haklısın gerilmekte ama senn eşini rahatlanman grek senn gergnliğinle daha fazla huzursz olmasn :44:

arse kahvenin yanına çokoprens ikram edeyim bende ..
benim gibi karnı acıkır gibi olanlar buyursun

ama çok yemeyin öğlen yemeğine az kaldı kesilmesin iştahınız:)) iyiliğinize sölüyorum sakındığımdan değil yani :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…