2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işin zor valla fatmacım ya. ben kendimi oralarda düşünemiyorum hiç. sevmem kışı zaten. elimde olsa ekvatora taşıncam da şimdilik KKTC'ye kadar inebildim, bakalım yavaş yavaş ilerliyorum

bende sevmem hele soguya gıcık oluyorum ama elden bişi gelmiyo

zuzu daisypath sayfasına git. orda bölüm bölüm ayırmışlar. ordan istediğini yapıyorsun. en son karşına linkler çıkıyor. ordan forum yazanını kopyalayıp profil bölümündeki yerine yapıştırıyorsun. ben biraz karışık anlattım ama forum bilgileri bölümünde gayet iyi anlatımlar var.

zuzu nasıl izleyebiliyorsun onu ya. ben çok sinirleniyorum onu izlerken. o yüzden izlemiyorum artık. reklamında bile adama da, karısına da, caroline de çok sinir oluyorum

adama sinir oluyorum evet carolinede...

ama seviyorum diziyi kaçırmam çok güsel kıss.. mete hoşuma gidiyor yaa vuruyo babasına kendince

elin kişiliksizi yüzünden eşimin başını belaya sokamazdımm..izin vermezdim kavga gürültüye....

zuzu veya yarenay siz eşinize söylediginizde eşiniz tabancayla gidip adamımı vuracak..he..
sözlü taciz var kızlar burda bedenen taciz degil...
siz abartıyorsunuz bence

ne boşanması kız anlamadım

evet zuzu bu akşam ağlama gecesi,ben şişiyorum ağlamaktan o diziyi izlerken,
kendimi çok kaptırıyorum,çünkü eskiden bizim evimizde de bu tür kavgalar olurdu,
izledikçe aklıma geliyor,ağlıyorum

bende anlamadım,daisypath sayfası nerdeki

kızlarr şimdi eşim aradııı... böle çıtlattımmm dün konuşacktım ama konuşmadım falan filan dediimmmm tlfda dellendii... ayrıl çık dedii... sinirlendi... şimdi o da huzursuz olduuu...

red dayanamadı telde söyledi..

telde söylemeseydin keşke böyle şeyler yüzyüze daha iyi..neyse

saol yarenay zuzu sormş ama bnde istiodm bnde bir bakayım

kızlarr şimdi eşim aradııı... böle çıtlattımmm dün konuşacktım ama konuşmadım falan filan dediimmmm tlfda dellendii... ayrıl çık dedii... sinirlendi... şimdi o da huzursuz olduuu...

redd okudum geçmişi gerçekten zor bi durum ama madem söyledn keşke telefonda anlatmasaydın şimdi o sen yannda değilsn çk daha fazla huzursz olacak keşke yüzyüze konuşsaydın

benimki sadece fikir redd yani kimse kimseyle aynı değil, sen eşini tanıyosun biz tanımıyoruz. ben kendi eşime göre söyledim fikir yürüttüm.
diyorumya yolda gencecik çocuklar serseriler laf atsa bizimki, deliriyo başka bir insan oluyo. o yüzden ben bu kadar ayrıntılı değilde daha yüzeysel anlatırdım.

tam anlatmadım , sadece huzursuzum , midem bulanıoo bu adamdan dedim... akşam konuşucaklarım vardı dedim.. bunu demem yetti, anladı sanırım... başka bişi demedim... öle telefonda anlatılmaz ki...

tam anlatmadım , sadece huzursuzum , midem bulanıoo bu adamdan dedim... akşam konuşucaklarım vardı dedim.. bunu demem yetti, anladı sanırım... başka bişi demedim... öle telefonda anlatılmaz ki...

anladım cnm gün içerisinde ara konş devamlı eşinle aklı sende kalmasın eve gttiğindede çk fazla derine inmeden anlat.. tabi sen daha iyi bilirsin:26:

anladım cnm gün içerisinde ara konş devamlı eşinle aklı sende kalmasın eve gttiğindede çk fazla derine inmeden anlat.. tabi sen daha iyi bilirsin:26:

durduğun hata dio.. al çantını çık dio... şimdi diooo.... tahminimden sert tepki verdi yaa... ben akşam konuşuruz detaylı falan demesini bekliodum açıkçası.... istifa dilekçesi yazıcam ama 2 hafta daha çalışmam lazım.. yoksa ihbar öderim...

heralde gidip adamı vurmucak
ama gidip hesabını sormak isticek ... sözlü yada elle taciz tacizdir...
illa fatmagülün suçu ne gibimi olmak lazım hesap sormak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…