işin zor valla fatmacım ya. ben kendimi oralarda düşünemiyorum hiç. sevmem kışı zaten. elimde olsa ekvatora taşıncam da şimdilik KKTC'ye kadar inebildim, bakalım yavaş yavaş ilerliyorum
zuzu nasıl izleyebiliyorsun onu ya. ben çok sinirleniyorum onu izlerken. o yüzden izlemiyorum artık.reklamında bile adama da, karısına da, caroline de çok sinir oluyorum
walla bu konu size çok basit gelebilir karı koca olarak...
bizim için bukadar basit ve sineye çekilcek bi mesele değil süpercim...
ben eşime anlatsam demez bana... olur böle karıcııımmm savcılığa veririz olur biter
demezzzz....
super bence de bu kadınlıkla değil de evlendiğimiz kişinin karakteriyle ilgili. ben boşanırım desem eşim gider adamın ağzını burnunu kırar hiç düşünmeden. benim karıma nasıl böyle yapar diye.
zuzu daisypath sayfasına git. orda bölüm bölüm ayırmışlar. ordan istediğini yapıyorsun. en son karşına linkler çıkıyor. ordan forum yazanını kopyalayıp profil bölümündeki yerine yapıştırıyorsun. ben biraz karışık anlattım ama forum bilgileri bölümünde gayet iyi anlatımlar var.
zuzu daisypath sayfasına git. orda bölüm bölüm ayırmışlar. ordan istediğini yapıyorsun. en son karşına linkler çıkıyor. ordan forum yazanını kopyalayıp profil bölümündeki yerine yapıştırıyorsun. ben biraz karışık anlattım ama forum bilgileri bölümünde gayet iyi anlatımlar var.
kızlarr şimdi eşim aradııı... böle çıtlattımmm dün konuşacktım ama konuşmadım falan filan dediimmmm tlfda dellendii... ayrıl çık dedii... sinirlendi... şimdi o da huzursuz olduuu...
saol yarenay zuzu sormş ama bnde istiodm bnde bir bakayım
redd okudum geçmişi gerçekten zor bi durum ama madem söyledn keşke telefonda anlatmasaydın şimdi o sen yannda değilsn çk daha fazla huzursz olacak keşke yüzyüze konuşsaydın
tam anlatmadım , sadece huzursuzum , midem bulanıoo bu adamdan dedim... akşam konuşucaklarım vardı dedim.. bunu demem yetti, anladı sanırım... başka bişi demedim... öle telefonda anlatılmaz ki...
anladım cnm gün içerisinde ara konş devamlı eşinle aklı sende kalmasın eve gttiğindede çk fazla derine inmeden anlat.. tabi sen daha iyi bilirsin:26:
elin kişiliksizi yüzünden eşimin başını belaya sokamazdımm..izin vermezdim kavga gürültüye....
zuzu veya yarenay siz eşinize söylediginizde eşiniz tabancayla gidip adamımı vuracak..he..
sözlü taciz var kızlar burda bedenen taciz degil...
siz abartıyorsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?