2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar smileyler rakam olarak değişti farkındamısınız ...eskiden yok gaydugubbakcemile falan dilçıkar falan vardı ..şimdi hepsine rakam vermişler

ecrinbebek nazar ve enbüyük kadınlarkulübü hariç

nerelerdesin şekerim
sorma cicimm :) şöför ısten cıkıyo yerıne yenı bır arkadas gelıyor onunla ugrasıyordum malum 4 gunlukde tatıl gıırnce araya ısler yogunlastıı çok özledım sızı :) konualrı takıp etmeye calsıyorum sımdı okuyorum yavas yavas bısey kacırdım mııı dersın :)

hoşgeln yaskad yoktun uzun zamandır

süper yapmştn neden yne kayboldu şimdi
hosbuldumm betulum :s sorma ısler cook yogundu hep aklımdaydı ama gıremedım grıdıgımde de okudum yorumları yetısemedım :) bugn bı selam verıp yorumalrı koumaya devam edııym dedım.. :) sen nasılsınnn

kıslar dün akşam maaşı alıp alışverişe gittik kocişimle. braun stain hair es3 saç düzleştirici aldım

kullanan var mı?

fatma annecikk :) nasılsınn.. evladın tekme atmaya basladımıı :)

kızz yuh naptın yaa tekme mi allah iyiliğini versin güldürdün beni yok daha fındık kadarmış önce fasulyeydi şimdi fındıklığa geçiş yaptı göbek bile çıkmadı ki

iyi yapmşsn cnm :) iyiym bnde Allha şükür :13:

Son düzenleme:
kıslar dün akşam maaşı alıp alışverişe gittik kocişimle. braun stain hair es3 saç düzleştirici aldım

kullanan var mı?
merhaba yarenaycımm :) nasılsınn ben kullanıyroum yaklasık 2 senedır Braun ES-2 [satin ions]
bunu hayatım sneınkı8yle aynımı bılmıyroum bı google da gorsellerde ara benımkını aynıysa ben cok memnunum cnaım :)

güzel bir kravat al ögretmen nede olsa..

zuzu hanım bunuda ögrendik bakalım daha neler ögrencez..

şöyle allte fiyakalı yazılar oluyor ya onlardan istiyorum onu nasıl yapıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…