midem bulanmaya başladıuffffffffffffffffffff
sorma cicimm :) şöför ısten cıkıyo yerıne yenı bır arkadas gelıyor onunla ugrasıyordum malum 4 gunlukde tatıl gıırnce araya ısler yogunlastıı çok özledım sızı :) konualrı takıp etmeye calsıyorum sımdı okuyorum yavas yavas bısey kacırdım mııı dersın :)nerelerdesin şekerim
ayy yaa Allah yardmcn olsn fatma
fatma annecikk :) nasılsınn.. evladın tekme atmaya basladımıı :)midem bulanmaya başladıuffffffffffffffffffff
aferin canım......
hosbuldumm betulum :s sorma ısler cook yogundu hep aklımdaydı ama gıremedım grıdıgımde de okudum yorumları yetısemedım :) bugn bı selam verıp yorumalrı koumaya devam edııym dedım.. :) sen nasılsınnnhoşgeln yaskad yoktun uzun zamandır
süper yapmştn neden yne kayboldu şimdi
fatma annecikk :) nasılsınn.. evladın tekme atmaya basladımıı :)
hosbuldumm betulum :s sorma ısler cook yogundu hep aklımdaydı ama gıremedım grıdıgımde de okudum yorumları yetısemedım :) bugn bı selam verıp yorumalrı koumaya devam edııym dedım.. :) sen nasılsınnn
merhaba yarenaycımm :) nasılsınn ben kullanıyroum yaklasık 2 senedır Braun ES-2 [satin ions]kıslar dün akşam maaşı alıp alışverişe gittik kocişimle. braun stain hair es3 saç düzleştirici aldım
kullanan var mı?
hadı yaa :))) annelıkya hıssedersın dıe dedım :) kız ne guzel bee kıyamam :))kızz yuh naptın yaa tekme miallah iyiliğini versin güldürdün beni yok daha fındık kadarmış önce fasulyeydi şimdi fındıklığa geçiş yaptı göbek bile çıkmadı ki
Allah ıyılık versın sekerım nasıl gıdıyor hazırlıklarrrr..iyi yapmşsn cnm :) iyiym bnde Allha ükür :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?