hadı yaa :))) annelıkya hıssedersın dıe dedım :) kız ne guzel bee kıyamam :))
Allah ıyılık versın sekerım nasıl gıdıyor hazırlıklarrrr..
benimki bu 220 derece..30 saniyede kullanıma hazır
kız kalbı atıyor ıste daa:) hadı kalbıde yko desene :))) canlı o annesı canlıı :)))bi çıksa göbüşelimi şöle koysm karnıma ya bazen böle dik oturdugumda karnımın altında böle pıt pıt pıt gibi hızlı bişey hissediyorum omu yoksa ben mi öle hissediyorum bilmiyorum
yok bacım ya alıcaktık baska eksıkler cıktı kaldı :S bu cuma ınsallah LG ye gıdıcez yıne bakalım :S alınca soylıycem hayatım bıde gelınlık derdı war trv den sonra hersey bıtıyor benım sende neler eksık hayatımöyle harıl harıl bi hazrlık yok şu anda ama yavaş yavaş işte ilerliyoruz senn nasıl tv alıcaktın en son aldnız mı
kız kalbı atıyor ıste daa:) hadı kalbıde yko desene :))) canlı o annesı canlıı :)))
benimki bu 220 derece..30 saniyede kullanıma hazır
maşallah annesı masallahh, az kaldı artık buyudukce mıde bulantında gecıcek bısey kalmıycakk.. :)çok şükür kalbi atıyor maşallah teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadı hayırlısı ınsallah luxorcum :)Selam kızlarr, dün ben de rüyamda yumurta görüp durmuştum. Şimdi baktım erkek çocuğa delalettir diyor:) Hep sağlıklı sıhhatli bi erkek çocuğu var nedense benim de gönlümde... Hayırlısı
he cok ıyıymıs süpercım bak bende bunalrı kullanıyroum Braun ES-2 [satin ions] ve babylies maşa
cok memnunum hem cok cabuk oluyor hemde gzuel duzlestırıyorr, ve kalıcı bukleler yapıyor.
maşallah annesı masallahh, az kaldı artık buyudukce mıde bulantında gecıcek bısey kalmıycakk.. :)
super senin dediğin imza canım... imzaları sadece kk pro lar yapabiliyor diye biliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?