2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimki bu 220 derece..30 saniyede kullanıma hazır

Eklentiler

• $Remington-S2013-Degisken-Isili-S_1240_1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 24
hadı yaa :))) annelıkya hıssedersın dıe dedım :) kız ne guzel bee kıyamam :))

bi çıksa göbüş elimi şöle koysm karnıma ya bazen böle dik oturdugumda karnımın altında böle pıt pıt pıt gibi hızlı bişey hissediyorum omu yoksa ben mi öle hissediyorum bilmiyorum

Selam kızlarr, dün ben de rüyamda yumurta görüp durmuştum. Şimdi baktım erkek çocuğa delalettir diyor:) Hep sağlıklı sıhhatli bi erkek çocuğu var nedense benim de gönlümde... Hayırlısı

öyle harıl harıl bi hazrlık yok şu anda ama yavaş yavaş işte ilerliyoruz senn nasıl tv alıcaktın en son aldnız mı
yok bacım ya alıcaktık baska eksıkler cıktı kaldı :S bu cuma ınsallah LG ye gıdıcez yıne bakalım :S alınca soylıycem hayatım bıde gelınlık derdı war trv den sonra hersey bıtıyor benım sende neler eksık hayatım

benimki bu 220 derece..30 saniyede kullanıma hazır

he cok ıyıymıs süpercım bak bende bunalrı kullanıyroum Braun ES-2 [satin ions] ve babylies maşa
cok memnunum hem cok cabuk oluyor hemde gzuel duzlestırıyorr, ve kalıcı bukleler yapıyor.

Eklentiler

• $AAAADAMx_3sAAAAAAAKupA.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $BABYLISS-2361CE-PRO-MASA_7787_large.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 19
benim de arçelik düzleştiricim 3 derecesi var 160-180-250 seramik. memnunum baya

he cok ıyıymıs süpercım bak bende bunalrı kullanıyroum Braun ES-2 [satin ions] ve babylies maşa
cok memnunum hem cok cabuk oluyor hemde gzuel duzlestırıyorr, ve kalıcı bukleler yapıyor.

alltaki ne marka maşa..

bende mavi renkli var..ay neydi markası ya.he rowenta .ama hemen bozuluyor kıvırcıklar sprey kullanmama ragmen o nasıl peki

Son düzenleme:
super senin dediğin imza canım... imzaları sadece kk pro lar yapabiliyor diye biliyorum.....

benim düzleştirici markası neydi yaa arzummuydu ne bordo rengi...
ben sadece saçlarımın önünü düzleştiriyorum ...fazla sabrım yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…