luxxor canım dün en son yazdıgımı okdunmu kıs ..gitmiştinde sen
our hedding ne demek kıslar..
luxxorinde türkçe yazıyor..
ben cok cok memnunum maşayı alalı 3-4 sene oldu hayatım ıyıkıde almısım babylies marka maşa kuaforlerın kullandıgından.. hem cok gzuel kıvırcık yapıyor, hemde kolay bozukllmuyorr.. Mşaa yapılırken dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey ıse sıcakken sacı cok ellememek yanı masa yapınca bıraz sogumasını beklemek ve spreylemek hayatımalltaki ne marka maşa..
bende mavi renkli var..ay neydi markası ya.he rowenta .ama hemen bozuluyor kıvırcıklar sprey kullanmama ragmen o nasıl peki
zuzu senin ki çok güsel oldu ya eee ben öyle büyük görmedin kız yazsana adım adım şunu banaya
bence sımdıden keyfını cıkarmaya basla aşermeler falantek derdim o yaaaaa oda geçse keyfini çıkartsam.:):):)
be elini kolunu çok yorar luxor kalın ya..
bende de kalın model vardı ilk düzleştircim ..inceyi kullanınca wow dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html burdan 3.adrese gir dasipty mi ne...ona gir bende gircem anlatayım
bablys ne kadara aldın canım benimki 30liralık bişeydi belkide ondan bozuluyor..ben cok cok memnunum maşayı alalı 3-4 sene oldu hayatım ıyıkıde almısım babylies marka maşa kuaforlerın kullandıgından.. hem cok gzuel kıvırcık yapıyor, hemde kolay bozukllmuyorr.. Mşaa yapılırken dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey ıse sıcakken sacı cok ellememek yanı masa yapınca bıraz sogumasını beklemek ve spreylemek hayatım
bablys ne kadara aldın canım benimki 30liralık bişeydi belkide ondan bozuluyor..
Mesela hafta sonu bi ark.. nısanı vardı sacını ben yapmıstım hem cok gzuel oldu hemde hıc bozulmadı ve ertesı gun o sacıyla bıraz degıstırerek dugune gıttı hayatım dusunn.. :)
Okudum canım ya sağol zaten ona karar verdim bi arkadaşım daha yazmıştı hatırlamıyorum kim olduğunu ama istemediğin hiç bişi yapma die konu kayınvalide aramak onu duosun demi?
Bu arada until our wedding düğünümüze kadar demek
bence sımdıden keyfını cıkarmaya basla aşermeler falangeece gunduz deme aşermeye basla sekerımm
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-eklenir.html burdan 3.adrese gir dasipty mi ne...ona gir bende gircem anlatayım
en baştaki anniversay yazana tıkla
tekrar annivarseyi seç
sağdaki full tciker in next yap
soldaki ekranda zemini seçiyon o pencerede oklar var ordan ilerleyip seç ben mesela şarap kadeh olanı seçtim
seçince aynı ekranda sağ tarafta seçtiğin geliyor step 2 yi tıkla gelin damatmı koycaksın üstüne çiçek böcekmi nese artık onu seç next tıkla
anniversay years yazanın altında selet var onu tıkla
sonra evliliktarihini güzel bi sözünü yazıp next de
sonra kopyala yapıştır kısmı geliyoronu biliyosun zatiii
yok bacım ya alıcaktık baska eksıkler cıktı kaldı :S bu cuma ınsallah LG ye gıdıcez yıne bakalım :S alınca soylıycem hayatım bıde gelınlık derdı war trv den sonra hersey bıtıyor benım sende neler eksık hayatım
canım buda cok pahalı sayılmaz aslındadogu bankta 70 tl ye satıldıgını duymsutum ordan alırsan cok kullanıslı yanı tavsıye ederım..:)tamaam canım
bablys ne kadara aldın canım benimki 30liralık bişeydi belkide ondan bozuluyor..
oo iyiymiş..bende nikahımda yaptırdım hiç bozulmadı..kuaför maşa ile yapmıştı
evet onu diyorum tatlım
analdım canım bızımde bı tv kaldı:Sherşey desem yeridirbz eşya olayına daha hiiiç başlamadk yasemncm yılbaşından sonra die düşünüorz ama bakalım 7 ay gbi bi zaman var önmzde inşallah
:) kumpirden aşağıda aşermıyon hee :))) ıyı ıyı sewdım :) hayatım tadını cıkararak kusmadan yersın ınsallahh :)yaa pek aşermedim ki sürekli mide bulantıı oldugundan canım bişi istemio bi kere hurma istedim bide geçenlerde bi lokantanın camında çarşamba ve pazar günleri kumpir diye yazırdu aa kumpir varmış diyince eşim o zman çarşamba öğleyin buraya gliyoruz dedi o şimdilik yarın bakalım kumpiri yyebilecekmyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?