2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ewt bn grmedm

kızlar bişii sorcam kmler düğün yaparak evlendi? nikahınız farklı bi tarhtemi kıyıldı düğünde mi?

ewt bn grmedm

kızlar bişii sorcam kmler düğün yaparak evlendi? nikahınız farklı bi tarhtemi kıyıldı düğünde mi?

Nikahımı önce yaptık canım ,
dügün sonraydı
1 nisan nikah
5 haziran dügün..
nikahın ayrıca zevkini aldık..adım adım

slm kızlar işlerin yoğunluğundan bi türlü gelemedim arada gelip yazdılarınıza bakabildim ne var ne yok nasılsınız bakalım?

Bizim nikah düğünde oldu. Düğün yaparak evlenenlerdeniz.

Nikahımı önce yaptık canım ,
dügün sonraydı
1 nisan nikah
5 haziran dügün..
nikahın ayrıca zevkini aldık..adım adım

bzmde düğün olacak kısmetse bnde düğünde yapmak istiorum nkahımı inşallah.. kızlr düğün yaparak evlendnzya nkah şkeri yaptırdnz mı düğünde nasıl oluo bu aşama

bizde ayrı yaptık 1 ay falan var arada şekerimizide ozaman dağıtmıştık ama düğünde olunca genelde dağıtmazlar çünkü okadar insana ayrı şeker ayrı bi külfet yani.

ben yaptırmadım canım saolnda değildi..
salonda yapmak dügün günü yapmak birazda zaman kaybı canım...ama herkes görsün diyorsan o ayrı bişey tabi

:)) super doydum canım...işe doyamadım galiba
biraz yoğunum dosya işim var çok çok fazla (

bzmde düğün olacak kısmetse bnde düğünde yapmak istiorum nkahımı inşallah.. Kızlr düğün yaparak evlendnzya nkah şkeri yaptırdnz mı düğünde nasıl oluo bu aşama

nikah düğün gecesi olacaksa nikah şekeri yaptırman gerekmez :) ben yaptırmadım..

bizde ayrı yaptık 1 ay falan var arada şekerimizide ozaman dağıtmıştık ama düğünde olunca genelde dağıtmazlar çünkü okadar insana ayrı şeker ayrı bi külfet yani.

evt haklısın bol :13:

ben yaptırmadım canım saolnda değildi..
salonda yapmak dügün günü yapmak birazda zaman kaybı canım...ama herkes görsün diyorsan o ayrı bişey tabi

süpercm bna sorsalar bn hiç düğün taraftarı diilim sadece nkah yapmak bna daha uygun gelio ama herkes bnm gbi düşünmek zorunda diil tabi nişanlımn aileside mutlaka düğün istiolar.. bnde madem öyle nikahımda düğün salonnda kıyılsn die düşünüorm şimdi stelerde gezinrken aklıma geldi düğün yapınca nkah şekeri nasıl olr die szlere sorayım dedim.. saoln kızlar
nikah düğün gecesi olacaksa nikah şekeri yaptırman gerekmez :) ben yaptırmadım..
sağol inci

bu arada selam kızlar :)

slm hoşgeldn

bzmde düğün olacak kısmetse bnde düğünde yapmak istiorum nkahımı inşallah.. kızlr düğün yaparak evlendnzya nkah şkeri yaptırdnz mı düğünde nasıl oluo bu aşama

canım bizim düğünümüz yemekliydi. Nikah şekerlerini yemekten önce tabakalrın önüne iliştirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…