2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benden tlf bekle dediiinde mail çoktan gelmişti zaten.... yaniiii sistemmm sağlammm :

süper o zman canım :))

yasemin bna sorarsan patrona imzalat ne şeklde olrsa olsn halletmişsn sen sonuçta ortada bi pürüz yok.. blmiorm anlaşılırmı sen daha ii blrsn ama brde senn imza attığın anlaşılırsa daha zor bi hal almaz mı

ıste ondan korkuyroum cnaım ya:S:S:S sahtecılık olsun ıstemıyorum:S

Ama patronun anlamasıda ı mkansız sımdı ona ımzalatsam arkamdan ıs yapıyorsun dıycek vs ondan ımzalatmakta ıstemıyroum amannn of of:S

yaskad canım öyle işlere karışma fazla tamm tarihini kaçırmışın ama atla deve değil yaaa nekadar gecikme zammı aldılaı onların gecikme faizi ayda %2,50 oluyor ..

bence söle tarihini şaşırdığını kendi hatanı kendin telafi ettiğinin sizi bunla meşgul etmek istemedim dersin...
ama imzayı habersiz attığını öğrenirse asıl ozaman der arkamdan iş çeviriyosun diye ....

sonuçta o para zaten yaıcaktı sen alıp cebine indirmedin ya canım bukadardan bişey olmaz...

bence iyi bi zamanını kolla ..imzalatırken önce o evrakı ver açıklamasınıda yap....

abartı bişey değil bu dediğim gibi o para zaten yatıcaktı..ha nolur en fazla gecikme zammını ben karşılayım isterseniz dersin...

anlaması imkansz diosan eminsen blemiorm.. ama bna sorarsan sonçta unutmş dahi olsan sen bi şeklde bu işlemi yerine getrmş halletmşsn bi sorun çıkmamş ona sadece imzalamak kalmş.. yarın öbrgn byerden bşey çıksa o zmn hem arkamdan iş çewrmşsn bde bnm imzamı atmşsn derse daha kötü olr bnce şu anlık laf etmesni göze al en azndan laf etse ble kafan rahat olr yanlş bişey yapmamş olrsn.. yne dediğiğm gbi ortamnı, nasl insanlarla muhatap oldğnu sen bliosn karar senin hayatım..

peki kızlarr ona imzalatsam imzalıycak çok evrak var belki imzalarken anlamaz :S açıklamasam o ımzalasa :S kı dedıgım gıbı yarın bıgun anlaması cok guc anlamaz:S oyle gondersem naıslolurr.:S:2:

yawrum zaten gecıkme zammı 4 tl falandı ama o kadar huysuz aksı nalet kı kabul etmıyor boyle seyı asla:S

peki kızlarr ona imzalatsam imzalıycak çok evrak var belki imzalarken anlamaz :S açıklamasam o ımzalasa :S kı dedıgım gıbı yarın bıgun anlaması cok guc anlamaz:S oyle gondersem naıslolurr.:S:2:

peki göz ucuyla bile bakarken ya 602 tl dikkatini çekerde incelerse sonuçta tek tek imzalamıyomu elbet bi göz ucuyla geçirir...

Son düzenleme:

Selam kızlar bu arada bu muhabbeti iki gündür okuyorum ama ttam vakıf olamadım konuya redd yeni iş tekliflerin hayırlı olsun canım Önceki işinde tacize mi uğradın konuyu tam anlayamadım?
Ben de dün nihayet dişçiye gittim ama devlet hastanesi olduğu için çekilmesi için 22 aralık'a tarih verdiler iki yirmiliğimin de çekilmesi gerekiyormuş uff çok korkuyorum yaa ağrı kesici ve antibiyotik verdiler o zamana kadar

yawrum zaten gecıkme zammı 4 tl falandı ama o kadar huysuz aksı nalet kı kabul etmıyor boyle seyı asla:S

orda seninle çalışan başka bi arkadaşın varsa ona danış madem...neden dicen çünkü biz patronunu bilmiyoz...onu tanıyan biri daha ii yönlendirir seni....

ssk oldugu içinmi aralıga verdiler canım..
diş hastanesine gitseydin ay ne sacma kız..

canım söle ve hatasız kul olmaz de hatayı en aza indirgemek için böle bişi yaptım de... sizi zor durumda bırakmamak için, eğer yanlış yapmışsam özür dilerim tekrarlanmaz de... gitsin...

geçmiş olsun canım...

redd müdürü ileri geri seviyesiz konuşuyomuşş....niye evlendinki ..yok pantolunun çok yakışmış sana..falan gibilerinden..uzun zaman böleymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…