benden tlf bekle dediiinde mail çoktan gelmişti zaten.... yaniiii sistemmm sağlammm:
Kızlar yıne gec grıdım netee :s ama benım bır sıkıntım war..
ayın 26 sında muhtasar ödemesı wardı. Son günü ben 28 de sanıyordum bı baktım gecıkmıs. :S Patrona soylesem coklaf ederdı. bende bı talıamt yazdım ıste 602 TL nın ıste muhtasar odemesı olarak kendı hesabımı yazıdm havale yapılması dıee yaptılar bende muhtasarı elden yatırdım vergı daıresıne neyse sımdı bankadakı muhatabımızın teftısı warmıs:S butun ımzasız talımatları gondermıs:s patron ımzalasın aldırıcakmıs:s şimdi ben o talimatı imzalatıyım mı ona yoksa onun imzasını ben atabılıyroum benmı tıyım onun yerıne anlaması cok guc patronun cunku tam muhtasar bedelı havale ettım :S napsam yaa kararsızım cook
ya sizin şu çizelgelerden bende yaptım ama tarih yanlışşş,
1 sene dolmasına kaç ay kaldı onumu yazıyor yoksa,ben ne kadarlık evliyiz o gözüksün istiyorum ama
ıste ondan korkuyroum cnaım ya:S:S:S sahtecılık olsun ıstemıyorum:Ssüper o zman canım :))
yasemin bna sorarsan patrona imzalat ne şeklde olrsa olsn halletmişsn sen sonuçta ortada bi pürüz yok.. blmiorm anlaşılırmı sen daha ii blrsn ama brde senn imza attığın anlaşılırsa daha zor bi hal almaz mı
............
ne gülüyosun kız , beceremedim işte
bi el atıver
ıste ondan korkuyroum cnaım ya:S:S:S sahtecılık olsun ıstemıyorum:S
Ama patronun anlamasıda ı mkansız sımdı ona ımzalatsam arkamdan ıs yapıyorsun dıycek vs ondan ımzalatmakta ıstemıyroum amannn of of:S
yawrum zaten gecıkme zammı 4 tl falandı ama o kadar huysuz aksı nalet kı kabul etmıyor boyle seyı asla:Sbence iyi bi zamanını kolla ..imzalatırken önce o evrakı ver açıklamasınıda yap....
abartı bişey değil bu dediğim gibi o para zaten yatıcaktı..ha nolur en fazla gecikme zammını ben karşılayım isterseniz dersin...
peki kızlarr ona imzalatsam imzalıycak çok evrak var belki imzalarken anlamaz :S açıklamasam o ımzalasa :S kı dedıgım gıbı yarın bıgun anlaması cok guc anlamaz:S oyle gondersem naıslolurr.:S:2:
neden bana sölemedin aynı gün falan dedi.. çık dedi...ööle insanlarla çalışma zaten dedi.. durduğun hata dedi.. nie cumaya kadar gidiosun ki dedi... yarın gitme falan dedi...
konuştuk güzelce , sinirlendi ama sinirlenmemesi gerektiine ikna ettim...
veeee kızlaarrr... dün ben bu durumu müdürle görüşürken.... 2 tane iş teklifi aldım... çok şaşırdım... ben nasıl bu piyasada iş bulucam derkenn... iş ayaımaa geldii...
tabi daha net bişi yok... anlaşabilirsek.... olurda anlaşır 2sindn birinde başlarsam size haber vericem bebekler.....
Çok şükür Allahıma ....
yawrum zaten gecıkme zammı 4 tl falandı ama o kadar huysuz aksı nalet kı kabul etmıyor boyle seyı asla:S
nasıl yaptın ajıkal
Selam kızlar bu arada bu muhabbeti iki gündür okuyorum ama ttam vakıf olamadım konuya redd yeni iş tekliflerin hayırlı olsun canımÖnceki işinde tacize mi uğradın konuyu tam anlayamadım?
Ben de dün nihayet dişçiye gittim ama devlet hastanesi olduğu için çekilmesi için 22 aralık'a tarih verdiler iki yirmiliğimin de çekilmesi gerekiyormuş uff çok korkuyorum yaaağrı kesici ve antibiyotik verdiler o zamana kadar
yawrum zaten gecıkme zammı 4 tl falandı ama o kadar huysuz aksı nalet kı kabul etmıyor boyle seyı asla:S
Selam kızlar bu arada bu muhabbeti iki gündür okuyorum ama ttam vakıf olamadım konuya redd yeni iş tekliflerin hayırlı olsun canımÖnceki işinde tacize mi uğradın konuyu tam anlayamadım?
Ben de dün nihayet dişçiye gittim ama devlet hastanesi olduğu için çekilmesi için 22 aralık'a tarih verdiler iki yirmiliğimin de çekilmesi gerekiyormuş uff çok korkuyorum yaaağrı kesici ve antibiyotik verdiler o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?