2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaskad nezamndır oradasın...
uzun zamandır orda çalışıyorsan ilk ve son olacak dersin çok kızarsa..nezamndır burdayım hiç böyle i unutkanlığım olmadı afederin falan dersin canım ölüm yok ucunda...bana sorarsan imzasının taklit etme...sonradan öğrenirse sana bidaha güveni kalmaz daha çok üzüleceğin şeyler yaşayabilirsin...

Son düzenleme:
ssk oldugu içinmi aralıga verdiler canım..
diş hastanesine gitseydin ay ne sacma kız..

geçmiş olsun canım...

redd müdürü ileri geri seviyesiz konuşuyomuşş....niye evlendinki ..yok pantolunun çok yakışmış sana..falan gibilerinden..uzun zaman böleymiş...

Sağolun kızlar:13: Ya süpercim ben emekli sandığına bağlıyım, gittiğim hastanenin diş bölümünü çok övüyonlar o yüzden hazır ağrım da azalmışken bekleyeyim diyorum 2 ay daha hem işime de geliyo tırstığım için bi de özelde çok fark alıyorlarmış param da yok şimdi one ayırcak

Anladım zuzucum sağol aydınlattığın için Bu durumda hayırlısı olmuş ya ne gereksiz insanlar var cidden, iyi olmuş valla reddcim sevindim canım senin adına

hayatım geçmiş olsun...

eedd sözlü tacizz diebiliriz.... amaaa aldı ağzınn payını çıkıcam işten .... kısmet olursa... bu hafta ...

Yaskad bence müdürünle konuş durumu arkadaşların dediği gibi hani kendi hatam olduğu için bu şekilde telafi etmeye çalıştım başınızı ağrıtmak istemedim ama şimdi denetlemede sıkıntıya düşmeyelim kusura bakmayın die konuş. Ölüm yok ya sonuçta

yasemin bncede zuzu haklı şu an kendni kasıosn ama sen imza atarsan ilerde daha zor durumda kalablrsn bncede gt imzalat belki eşref saatne gelr laf etmez sonçta insanlık hali byütülecek bişey diil hem sen demştn burada herşeyle bn ilgileniorm die göznden kaçması normal ki halletmşsnde.. bnce gt açıkla böyle böyle oldu ama hallettm de imzalat

peki göz ucuyla bile bakarken ya 602 tl dikkatini çekerde incelerse sonuçta tek tek imzalamıyomu elbet bi göz ucuyla geçirir...
ıste farkederse soylıyım dıyorum farketmezse soylemıym :S cunku gecende bızm muhasebecılerın yzuunden ssk tahakkukunu almamıslar cok ceza odedık terelellı o konuda:S birde benım yuzumdenmsı gıbı kac gun tavır yaptı:S

Canım bence fark etmesini bekleme arkadan iş çeviriyor konumuna düşersin "ben fark etmesem sölemicek bile" diye düşünmesin hiç. İyi bi anını kolla ve sakince anlat durumu olumsuz düşünme

Canım bence fark etmesini bekleme arkadan iş çeviriyor konumuna düşersin "ben fark etmesem sölemicek bile" diye düşünmesin hiç. İyi bi anını kolla ve sakince anlat durumu olumsuz düşünme

bncede sen rahat ol kasma kendni güzelce açıkla luxxor haklı söylemezsen asıl arkamdan iş çevirio ben farketmesem sölemicekti die düşüneblr sen güzel bir dille anlat szi meşgul etmek istemedm bu şeklde hallettm de yaparsın sen rahat ol yeter

evet kızlar sanırm soylemelıyım :S

Onun için en bos anını kollıyım ama konu ufakta olsa buyuk tepkı verıcek emınımmm off off cok sıkıldım bu ısten yaklasık 4 yıldır burda calısyorum ve patronum huysuz aksi nalet yaslı adamın tekı:S eskıden koclarda uzun yıllar genel mudurluk yapmıss ve sanırm orayı bayaa soymus ondan guven sorunu var herkese karsı :S :2: bu arada bıraz daha rahatladım cok tesekkur ederım kızlarr saolunnn

bol şanslar yasemncm

off herkes yemekte. ben de çok acıktım sabırsızlıkla bekliyorum saatin 1 olmasını

bu arada yemekten dönenler beklesin. bugünkü kahveler benden kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…