ssk oldugu içinmi aralıga verdiler canım..
diş hastanesine gitseydin ay ne sacma kız..
geçmiş olsun canım...
redd müdürü ileri geri seviyesiz konuşuyomuşş....niye evlendinki ..yok pantolunun çok yakışmış sana..falan gibilerinden..uzun zaman böleymiş...
Selam kızlar bu arada bu muhabbeti iki gündür okuyorum ama ttam vakıf olamadım konuya redd yeni iş tekliflerin hayırlı olsun canımÖnceki işinde tacize mi uğradın konuyu tam anlayamadım?
Ben de dün nihayet dişçiye gittim ama devlet hastanesi olduğu için çekilmesi için 22 aralık'a tarih verdiler iki yirmiliğimin de çekilmesi gerekiyormuş uff çok korkuyorum yaaağrı kesici ve antibiyotik verdiler o zamana kadar
ıste farkederse soylıyım dıyorum farketmezse soylemıym :S cunku gecende bızm muhasebecılerın yzuunden ssk tahakkukunu almamıslar cok ceza odedık terelellı o konuda:S birde benım yuzumdenmsı gıbı kac gun tavır yaptı:Speki göz ucuyla bile bakarken ya 602 tl dikkatini çekerde incelerse sonuçta tek tek imzalamıyomu elbet bi göz ucuyla geçirir...
ıste farkederse soylıyım dıyorum farketmezse soylemıym :S cunku gecende bızm muhasebecılerın yzuunden ssk tahakkukunu almamıslar cok ceza odedık terelellı o konuda:S birde benım yuzumdenmsı gıbı kac gun tavır yaptı:S
Canım bence fark etmesini bekleme arkadan iş çeviriyor konumuna düşersin "ben fark etmesem sölemicek bile" diye düşünmesin hiç. İyi bi anını kolla ve sakince anlat durumu olumsuz düşünme
yaskad canım öyle işlere karışma fazla tamm tarihini kaçırmışın ama atla deve değil yaaa nekadar gecikme zammı aldılaı onların gecikme faizi ayda %2,50 oluyor ..
bence söle tarihini şaşırdığını kendi hatanı kendin telafi ettiğinin sizi bunla meşgul etmek istemedim dersin...
ama imzayı habersiz attığını öğrenirse asıl ozaman der arkamdan iş çeviriyosun diye ....
sonuçta o para zaten yaıcaktı sen alıp cebine indirmedin ya canım bukadardan bişey olmaz...
bence iyi bi zamanını kolla ..imzalatırken önce o evrakı ver açıklamasınıda yap....
abartı bişey değil bu dediğim gibi o para zaten yatıcaktı..ha nolur en fazla gecikme zammını ben karşılayım isterseniz dersin...
yaskad nezamndır oradasın...
uzun zamandır orda çalışıyorsan ilk ve son olacak dersin çok kızarsa..nezamndır burdayım hiç böyle i unutkanlığım olmadı afederin falan dersin canım ölüm yok ucunda...bana sorarsan imzasının taklit etme...sonradan öğrenirse sana bidaha güveni kalmaz daha çok üzüleceğin şeyler yaşayabilirsin...
Yaskad bence müdürünle konuş durumu arkadaşların dediği gibi hani kendi hatam olduğu için bu şekilde telafi etmeye çalıştım başınızı ağrıtmak istemedim ama şimdi denetlemede sıkıntıya düşmeyelim kusura bakmayın die konuş. Ölüm yok ya sonuçta
yasemin bncede zuzu haklı şu an kendni kasıosn ama sen imza atarsan ilerde daha zor durumda kalablrsn bncede gt imzalat belki eşref saatne gelr laf etmez sonçta insanlık hali byütülecek bişey diil hem sen demştn burada herşeyle bn ilgileniorm die göznden kaçması normal ki halletmşsnde.. bnce gt açıkla böyle böyle oldu ama hallettm de imzalat
Canım bence fark etmesini bekleme arkadan iş çeviriyor konumuna düşersin "ben fark etmesem sölemicek bile" diye düşünmesin hiç. İyi bi anını kolla ve sakince anlat durumu olumsuz düşünme
bncede sen rahat ol kasma kendni güzelce açıkla luxxor haklı söylemezsen asıl arkamdan iş çevirio ben farketmesem sölemicekti die düşüneblr sen güzel bir dille anlat szi meşgul etmek istemedm bu şeklde hallettm de yaparsın sen rahat ol yeter
Luxorcum gecmsı olsun bu arada hayatım
evet kızlar sanırm soylemelıyım :S
Onun için en bos anını kollıyım ama konu ufakta olsa buyuk tepkı verıcek emınımmm off off cok sıkıldım bu ısten yaklasık 4 yıldır burda calısyorum ve patronum huysuz aksi nalet yaslı adamın tekı:S eskıden koclarda uzun yıllar genel mudurluk yapmıss ve sanırm orayı bayaa soymus ondan guven sorunu var herkese karsı :S :2: bu arada bıraz daha rahatladım cok tesekkur ederım kızlarr saolunnn
saol betulcum bakalım :)bol şanslar yasemncm
döndüümm :) beklemedeyım yawrmoff herkes yemekte. ben de çok acıktım sabırsızlıkla bekliyorum saatin 1 olmasını
bu arada yemekten dönenler beklesin. bugünkü kahveler benden kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?