süper çizelgeyi değiştirmişin pembişler kelebekler falan hoş olmuş :13:
günaydınlarrrrrrrrrr[/QUO
günaydın fatma nerelerdesin
evet canımteşekkürler sayende hepimizin çizelgesi oldu valla
begenmene sevindim ..ögrendim ya güzelleştiriyorum şimdi :)
bişey sorcam sana belki bilirsin
günaydınlarrrrrrrrrr[/QUO
günaydın fatma nerelerdesin
günaydın yeraney ve süper
dün işler yogundu giremedim
hani şimdi biz canımız isteyince renkli yazı yazıyoruz ya..seciyoruz cevaplarken her defasında işaretliyoruz rengi..bunun sabitleme yöntemi varmı..
mesela her defasında yazıyı kalınlaştırmaktansa..hep kalın yazmak gibi..ugraşmadan..
Günaydın kızlar...
size haberlerim var... Dün diğer firmada beni görüşmeye çağırdı hani g.müdürün bana sölediği firma.. endüstriyel müdürü ile görüştürdü. Görüştük ve ben iş tekliflerini kabul etmedim..çünkü maaş konusunda anlaşamadık... eğer benim taleb ettiğim tutar olursa seve seve çalışırım dedim. Haber vericekmiş bana bi kaç gün içinde ... puffffffffffffffffffffff.....
super bu konuda bir bilgim yok canım üzgünüm...
redd çok yüksek bir fiyat mı istediğin. eğer genel müdür falan varsa büyük bir firmadır diye düşünüyorum. çok özel olmazsa ne kadar istedin ki maaş için?
Fatma neyi begendin kıs iş olmamış:)
Çok büyük bir firma canım... Patronu Türkiyenin en zengin adamı seçildi bu yıl dicem ve siz bulucaksınız kim olduunu.. evet çok büyük bir holding kuruluşu ve istediğim ücret yüksek değil bebeğim yaa... 1.000 tl istedim net maaş. ben deneyimsiz birisi değilim ki... işimin kurdu oldum.. ama adamlar 750 tl dio. Olmaz dedim.. hiç deneyimsiz bi personel bile o maşı alıo dedim..
Çok mu istemişim canım .....
günaydın dedi onu begendim
canım bence çok birşey istememişin ki. onların söylediği fiyata sekreterler çalışıyor. seni sekreterle bir mi tutuyorlar? onca deneyimine rağmen. umarım hayırlısı olur canım. bence seni tanıyorlarsa zaten istediğin parayı verirler. fiyatını düşürmemekle en iyisini yapmışsın :13:
selam fatma naber nasilsin
nasil gidiyor Hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?