iyi şimdilik canım dahada ii olur inş...
günaydın kızlar.. redd bncede senn istediğin çk bi para diil ve türkiyenn en zengn patronunn holdinginde belki az bile.. inşallah senn istediğin tutarı verrler yada daha hayırlı bryer karşına çıkar.. iş ayarlasanda ayarlamasanda yarın işten çıkıcakmsn sen şimdi
cok azmis canim öyle büyük bir holding yani okadar para veriyorsa cok komik avrupa yakasinda mi isyerin ?
fatma dün yednmi kumpirimiden bulanıomu hala
canım bence çok birşey istememişin ki. onların söylediği fiyata sekreterler çalışıyor. seni sekreterle bir mi tutuyorlar? onca deneyimine rağmen. umarım hayırlısı olur canım. bence seni tanıyorlarsa zaten istediğin parayı verirler. fiyatını düşürmemekle en iyisini yapmışsın :13:
iyi şimdilik canım dahada ii olur inş...
Genel müdürlük 2 yıl önce Anadolu yakasına taşındı canım Avrupa yakasından...
eskisi kadar yok şuanda ama oluyo yined eoldumu mahvediyo beni.. kumpiri yedim ama burda ii yapamamışlar idare ettik napalım
Müdür İstanbula gitti bugün... belki p.tesi olabilr.... hala ofiste işler aksamasın die düşünüom yaa... ne tuhafım....
günydın kızlarrr.. ,eskisi kadar yok şuanda ama oluyo yined eoldumu mahvediyo beni.. kumpiri yedim ama burda ii yapamamışlar idare ettik napalım
günaydın canlarımm,nabersiniz?
ajıkal tıckerındaki kız aynı sana benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?