2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

annemi özledim, İzmir'i özledim, midyeyi, boyozu, kumruyu özledim... :2:

İzmir bammmmbaşka yaa
benimde eşim izmir'li
15 sene olmuş Bursa'ya geleli ama hala İzmir der başka birşey demez,
gerçektende çok güzel bi yer yaşamak isteyeceğim tek yer

hayirlis olsun canim hos geldin Evliler kervanina diyelim ozaman sana :)))

alisirsin ilk basta zor oluyor yavas yavas oturur yerine merak etme

baktım baktım yprumladım bile..hoşgeldin canım ögleden sonra detaylı konuşurz..yogunm şuan..arse nerdesin kıs koş gel

Kızlarr merhabalarrr.. Bende 2010 da evlendim, hatta bu topic benim düğünümden 1 gün sonra açılmış :) Evlendim nemi yaptım?? Hemen bebek yaptım :) Mayısta geliyor kısmetse.. Darısı başınıza

İzmir bammmmbaşka yaa
benimde eşim izmir'li
15 sene olmuş Bursa'ya geleli ama hala İzmir der başka birşey demez,
gerçektende çok güzel bi yer yaşamak isteyeceğim tek yer

kesinlikle ajikal. bambaşka bir yer orası. Umarım ben eşin kadar uzun süre ayrı kalmam İzmirimden

evet canım ben geldim naber napıosun baktın mı albümüme

heaven hoşgeldin canım. herşeyi sorunsuz atlattığınıza sevindim. ev işleri konusuna gelince zamanla oturacak canım. şuan zorlanman çok normal. hepimiz aynı dönemleri yaşadık. belli bi zaman sonra çok ağır gelmeyecek emin ol

hayırlı olsun canım bebein ben hemen düşünmüorum yaa ama istemior da deilim tabiki ama şuan daha yeni hayatıma ayak uydurmam lasım çocuk büyük sorumluluk güzel bir ortama çocuk getirmek istiorum ki rahat etsin her daim çocuk o yüzden bir müddet düşünmüorum ama olmasını da çok istiyorum tabiki

Hoşbulduk :) Eeeee yılların birikimi vardı, enerji patlaması yaşadık canım :88:

a kızlar yeni kafalar gelmiş bakın ay çok eglenceli severim ben,,:82:

:83::84: ay bunlar çok komikmiş
:81: bu çok hoş bu arada reklam yapıyomm:99:
ana buda komik:94::92::101:
ilk ben kulandım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…