2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben degil eşim içiyor fatma..

bence eşlerinizede azaltın sağlıkları için sinemin eşine şaştım kaldım

1.) Coca-Cola ve Pepsi'nin ortalama pH değeri 3.4. Bu asitte dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.
2.) Pepsi veya Coca-Cola'yi içmeden önce bir düşünün.
3.) Dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği CARBONDİOKSİT içiyorsunuz.
İki yil önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla coca-cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. Sekiz litre coca-cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü. Neden? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.
Birisi, kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu ve diş 10 günde eridi!!! Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdırlar.
Bir sise kola içerek midenize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün

sea 10.13
cnm ben marketten aldım nete bakmadım doğrusu.
ya gerçekten zor oluyo eşin evde olup sen çalışınca yada denk gelmeyince kötü bi durum ben eşimden geç çıkıyorum mesela ondan bile rahatsız oluyorum neyseki haftasonları çalışmıyoruz.

Coca Cola Gerçeği Slayt

şurdaki slaytı izleyin nsasılmış bern izleyemiyorum burda ama yorumlar ii değil çogu tiksinmiş koladan hemde cocacolanın yazısının tersten okundugunda arapca ayzı ile benzer oldugu ve arapçada muhammed yok mekke yok ( haşa tövbe yarabbim) yazdıgını biliyormuydunuz?

Ya valla ben esime zararlarini anlata anlata biteremiyorum helen devam icmeye niye bise olmuyor diyor 10 yasindan beri iciyor daha hic bir saglik problemi olmamamis simdi zaten cikmaz ileride cikar ehepsi Seker hastaligi yapiyormus zamanla (

Ya valla ben esime zararlarini anlata anlata biteremiyorum helen devam icmeye niye bise olmuyor diyor 10 yasindan beri iciyor daha hic bir saglik problemi olmamamis simdi zaten cikmaz ileride cikar ehepsi Seker hastaligi yapiyormus zamanla (

ee sen önelem alacaksın takdir allahtan vücudunuz sağlıklı kullanmak varken....

yazın biz de çok kola tüketiyorduk ama artık almıyoruz eskisi kadar. şimdi daha çok meyve suları alıyoruz. dişlere çok zararlı olduğunu biliyorum kolanın. ama yazın da ondan başkası serinletmiyor ki

off ya benimde 1 haftadir Migdem agriyor Dr. gittim hap verdi ise yaramiyor buradki Dr. pek birsey anladiklari yok ya Endoskopi cektirim diyorum hic cektirmedim korkuyorum ondanda gerci uyusturuyorlarmis ama bilmiyorum ((

hiçbir zorluğu yok gönül rahatlığı ile çektirebilirsin canım ne olduğunu anlamayacaksın bile

evet herkes ayni seyi söylüyor artik mecbur bir cektirecem napim (((

hem herkes aynısını söylüyor diyorsun hemde hala tedirginsin biranönce çektir inşallah birşey çıkmaz sonra böyle tedirginlik yaptığın için kızacaksın kendine

benim bir arkadaşın abisi aşırı içerdi çoçuk şeker hastası oldu sonra..aşırı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…