2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

konu geçmiş olabilir ama benim eşim kolaya karşı o içmez bana da kızıyor içme diye ama dinlemiyorum içiyorum yemekte ama o da çok şişiriyor be kardeşim yemek yiyemiyorum onu içince içmeyincede canım daha çok istiyo

yA kızlar çıkış saatleriniz ne güzzel ya şimdi bekle işin yoksa 7-8 e kadar off(

Kusura bakmayın kızlar işim çıktı da cvp veremedim hemen

evt cnm nebilim işte insan ister istemez tiksiniyor
sen ne iş yapıyodun cnm?

tatlım ben memurum kamuda çalışıyorum eşim özel sektörde ve alışveriş merkezinde, dolayısıyla en yoğun oldukları zamanlar h. sonu Sen ne iş yapışorsun?

şuan eşim evde bile ..
sabah 7 çıkış gündüz 3 te..

haftasonları kahkalarla kahvaltı yaparım bir ya yapamıcaz..
diger degişecek sanırm

Benziomuşuz süpercim zor valla...

bol bende geçen hftaya kadar 7 de çıkıyodum artık 6 da çıkıyorum eve gitmem 6,30(

eşim benden önce evde oluyor hatta şimdi konuştuk evdeymiş...boğazı ağrıyormuş emme hapı alıcam kuzuma

bol bende geçen hftaya kadar 7 de çıkıyodum artık 6 da çıkıyorum eve gitmem 6,30(

eşim benden önce evde oluyor hatta şimdi konuştuk evdeymiş...boğazı ağrıyormuş emme hapı alıcam kuzuma

yaa ne güzelmiş geçmiş olsun tatlım buarada.

luxxorcum ben bankada çalışıyorum cnm müdürm ne zaman çıkarsa maalesf ozaman çıkabiliyorum.

Bankacılık zordur dimi? Ben üniversitede staj yapmıştım bi bankada baya zordu ve ordaki herkes bana sakın bankacı olma diyordu:26: Gerçi ben memur oldum da nooldu, biz de çok yoğun oluyoruz. Bazı haftasonları bile iş oluyor mesaiye geliyoruz mecburen

yaa aa çok şaşırdım sizin ne mesainiz oluyoki mesai ücreti alıyomusnuz peki?nerde memursun sen cnm bende oldu bitti memur olmayı çok istedim ama oturup ders çalışmadığım için olamıyorum ne yazıkki( evt bankacılık zor bi meslek gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…