bugünde benim dogum günüm
kız onun adı bitliste beş minaremiydi..kesin dramdır ..o ben dram sevmiyomm
wowwww
[B]Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. [/B]
:98:
Dogum Gunun Kutlu olsun Canim Nice senelere esin ve Ailenle birlikte
Yeni yasinin sana tüm güzellikleri getirmesi Dilegimle ....
nice yıllara fatma
ayrıca sinem o bitlisde değil newyorkta beş minare :)))))))
dün bende izledm güzel bi flim olmuş sonu kötü bitti ama güzeldi
bu arad günadın ben hemen konuya daldım
ya fatma bişey dicem dün akşam göğüslerim kaşındı Allah ım nasıl tatlı kaşınıyo ama bende soyundumbi baktımki kıpkırmızı olmuş öle leke leke sonra eşim sırtıma bi baktı sırtıın yarısı kırmızı benek benek .sırtım değil ama gögüslerim kaşınıyor yaaa (((
neki bunlar anlamadım :'(
kaşınıyorum sinem
burda cildiyeci yokki hangi bölüme gitcem supercim..
fatma ben düğün üstü bi öğlen çok acı bi yemek yemiştim ozaman böle dökmüştü kollarım ffalan kırmızı benk benek bide durup durup sanki biri iğne batırıyo gibi olurdu kollarıma....
perşembe günü hani küçük biberler varya acı onlardan yedim ama bu seferkiler fazla acı değildi 3-4 tane yedim ama yanmadım öle yani...pek acı değildi hatta ablam yemez acı o bile yedi...
ondanmı acaba diorum ama sonrada diyorum acı değildiki....uff kaşınıyo fena
hemde taa perşembe günü yemiştim dün gece oldu bunlar(
kaşınıyorum sinem
burda cildiyeci yokki hangi bölüme gitcem supercim..
fatma ben düğün üstü bi öğlen çok acı bi yemek yemiştim ozaman böle dökmüştü kollarım ffalan kırmızı benk benek bide durup durup sanki biri iğne batırıyo gibi olurdu kollarıma....
perşembe günü hani küçük biberler varya acı onlardan yedim ama bu seferkiler fazla acı değildi 3-4 tane yedim ama yanmadım öle yani...pek acı değildi hatta ablam yemez acı o bile yedi...
ondanmı acaba diorum ama sonrada diyorum acı değildiki....uff kaşınıyo fena
hemde taa perşembe günü yemiştim dün gece oldu bunlar(
fatma dün ne yediğimimi soruyorsun canım...dün akşam oldu çünkü ..
klasik şeyler işte herzaman yediğiklerim..bende bi anlam veremedim size yazayım dedm...
şimdi tektek yediklerimi yazmayım canın çeker. :))
gönderirim ama gelmesi zaman alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?