2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimde güzeldi cumartesi bir akraba ziyaretine gittik

Pazar günü de Mahsun Kirmizigül`un Filmini izledik.

Bitliste Bes Minare

Hos ve güzel bir filmdi Tavsiye ederim kizlar....

teşekkür ederim süpercim

nice yıllara fatma

ayrıca sinem o bitlisde değil newyorkta beş minare :)))))))
dün bende izledm güzel bi flim olmuş sonu kötü bitti ama güzeldi

ya fatma bişey dicem dün akşam göğüslerim kaşındı Allah ım nasıl tatlı kaşınıyo ama bende soyundum bi baktımki kıpkırmızı olmuş öle leke leke sonra eşim sırtıma bi baktı sırtıın yarısı kırmızı benek benek .sırtım değil ama gögüslerim kaşınıyor yaaa (((
neki bunlar anlamadım :'(

alerji olmuşsun canım.. yediğin bişey mi dokundu benimde arı sokmasına alerjim vardır aynen öle olur

kaşınıyorum sinem

burda cildiyeci yokki hangi bölüme gitcem supercim..

fatma ben düğün üstü bi öğlen çok acı bi yemek yemiştim ozaman böle dökmüştü kollarım ffalan kırmızı benk benek bide durup durup sanki biri iğne batırıyo gibi olurdu kollarıma....
perşembe günü hani küçük biberler varya acı onlardan yedim ama bu seferkiler fazla acı değildi 3-4 tane yedim ama yanmadım öle yani...pek acı değildi hatta ablam yemez acı o bile yedi...

ondanmı acaba diorum ama sonrada diyorum acı değildiki....uff kaşınıyo fena
hemde taa perşembe günü yemiştim dün gece oldu bunlar (

Son düzenleme:

o gün ne yedin canım sen önemli olan o perşembe günkü yediğin şimdi çıkmaz zaten alerjin varsa hemen belirti veriri kaşıntın devam ediosa acile git bi avil yaparlar geçer

Kesin yedigin birsey alerji yapmistir ondan dolayidir kolanya falan sür canim iyi gelir biraz en azindan :26:

günaydın kıslar new yorkta beş minareye gittik bizde eşimle çok beğendik tavsiye ederim herkese konusu çok güzeldi bir de çok etkileyiciydi bence enimsecim iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidior evlilik amerikadasın dimi sen tatlım şimdi hala dönmedin dimi fatmacım senin de doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah hayatım

fatma dün ne yediğimimi soruyorsun canım...dün akşam oldu çünkü ..
klasik şeyler işte herzaman yediğiklerim..bende bi anlam veremedim size yazayım dedm...

şimdi tektek yediklerimi yazmayım canın çeker. :))
gönderirim ama gelmesi zaman alır

canım onlardan biri veya içine katılandan bişeyden alerji olmuşsun kaşıntın devam ediyorsa hemen acile yada bi sağlık ocagına git ve en kısa zmanda alerji testi yaptır..zaman kaybetme eger kaşıntın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…