2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben kendi adima yazim iyiyim canim seni sormali nasil gidiyor << ?

okumamıştım en başları super ..anladım...aynı olduk ozman ..

sirkencubin sen nasılsın canım

olur öle şeyler canım
üzmeyin bakıyım birbirinizi

olur öyle vakalar tabi belki ben abartıyorum uf bilmiyorum ya..

hastayımya elti ıhlamur verdi iç diye
ben zaten deger verilmyecek insn degilm çok deger gördüm ben kıslar..çok görmüyorum bunları..

eglendiler falan benim sesim güzeldir.şarkı söylettiler rica ettiler söyledim..
halay çektiler evde.canım istemedi zatende hastaydım..çok ugraştılar oynıyım diye inat ettim oynamdım..ay gurur etmese oynacak dedi kadın bana yooo dedim..evde oynamak pek açmıyor beni dedim :) artık..

birde eşime diyorki ..çok gazcı kadın ya..laf çakıcaktımda fazla uzatmadım..
ay diyor sen olunca ortam oluyor..neşelendiriyorsun..ortamı senden başkası fıs diyor..

sinir oldum oynamadım bende şebekmiyim ben..öyle dedikçe eşimdaha çok coştu..garibim gaza geliyor hemen..

her onlarla görüşmemizde tartışıyoruz ya..

canlarim ben cikiyorum temizlik falan yapicam sonra yine gelirim oki#

öpüldünüz......
.....
Hos Sohbetler Sizlere.

kustum kusucam kusuyorum................

öyle bir his bende de var sanki midem bulanıyor.

Ben iyiyim kızlar. haftasonu çok hareketli geçti. Cumartesi günü aileleri yemeğe aldım. Eşimin kardeşleri de yardımcı oldular bana serviste mutfakta. her şey yolundaydı. Yemeklerimi çok çok beğendiler hoşlarına gitti baya=)) bir de bir gün öncesinden kardeşlerle biraraya gelip oynarız diye TABU almıştık yemek sonrası tabu oynadık anneler de arada katıldılar filan. Keyifli bir akşam oldu. Gecenin sonunda aileler kalmak isterken çocuklar biraz daha oturalım çıkmayalım daha erken diyorlardı hihihih=))Üstümden büyükbir yük kalktı bacılar.

kızlar bugün benim internetimde bir sorun var y dışı sitelerini çok zor açıyor. Sizlerde durum nasıl?

bugünde benim dogum günüm

günaydın kızlar..

fatmacım doğum günün kutlu olsun eşinle bebeğinle tüm sevdklernle brlkte hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim..

zuzu sanada geçmş olsn canım

süpercim üzme kendni..ewt eltin biraz değişik ama sende regl dönemndesn hassassın eşine çk kırılma düzelrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…