2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım rapor alsan yaa
nasıl çalışıcan böle

perşembe günü rapor alacam zaten bayram izni için yola çıkıyorum ve şubede benden başka kimse yok boş bırakamamda burayı

hlmbtl çok tşk ederim ben lavaboya koşar midem çok kötü

[
süpercim üzme kendni..ewt eltin biraz değişik ama sende regl dönemndesn hassassın eşine çk kırılma düzelrsnz[/QUOTE]

REGL DÖNEMİNDEMİ SİNİR OLUNUYOR..

KISKANÇ ÇOK KISKANÇ YA

[
süpercim üzme kendni..ewt eltin biraz değişik ama sende regl dönemndesn hassassın eşine çk kırılma düzelrsnz

REGL DÖNEMİNDEMİ SİNİR OLUNUYOR..

KISKANÇ ÇOK KISKANÇ YA[/QUOTE]

ewt cnm regl dnemnde bayanlar çk daha hassas ve sinirli olr kendmden bliorm

ewt cnm regl dnemnde bayanlar çk daha hassas ve sinirli olr kendmden bliorm

BENDE OKUMUŞTUM ÖYEL BİŞEY AMA ÖNCESİ Mİ SONRASIMI HATIRLAYAMDIM:97:[/QUOTE]

bnm genelde 1 gn öncesnden başlar we regl boyunca dwam eder o an anlamam ama sonradan farkına warırım herşeyi büyütürm etrafmdaklere karşı sinrli olurum

benim son 3-4 gün çok sinirli oluyorum. Cuma gecesi adet oldum bende.
Sinir küpüydüm kaç gündür. İki gündür rahatladım vallahi..

off kıslar yaa super ben de fkarlıyım hiç sorma dün annemler kına cdsini almışlar bizim kına bayanlar arasında yapıldı dün eşim benim annem babam kardeşlerim cdyi izlioruz gülüoruz eğlenioruz benimki aldı laptopu açtı orda bişiler bakıor sanki bizim kınamız deil de elin kınasına bakıoruz sinir etti beni astı bi de yüzünü nie astıysa soruorum cvp da vermior bazen böle oluor beni çıldırtıor ben onun ailesinin yanında asmıorum hiç yanlış anlaşılır die ki ben de memnun olmuorum herhalde onların yanında olmaktan çünkü sıkılıorum sonuçta hala yabancı gibi gelio bana ama mecburen gülüorum napılıosa ona katılıorum yani ben yapsam suç olur kısdım ben de ona kavga ettik gece sırtımı döndüm yattım bana doru dön dedi dönmedim sonra döner misin dedi döndüm uyumuşus sabah çok uzatmıim dedim bişi demedim hiç konuyla ilgili ama üzüor beni hala yapıor sölüorum da üzüosun beni durup dururken suratını asınca diorum asmıorum sana öle glior dio bu sefer de bana off kendi kendimizeyken herşey güzel ama onun veya bizim tarafa gittiimizde ikimiz de alışamadık mı nedir yabancılık çekiorz herhalde henüz bilemiorum yaa

arkadaşlar kadınlarda adet öncesi sendrom yani pms olarak dlandırlan bir hastalık var. Hatta ABD de özellkle kadınların bu dönemlerde işledikleri suçlar hafifletici neden olarak öne sürülebiliyormuş diye okumuştum bir yerde.

heaven canım kendini güçlü göster..uflanıp uflanma eşine..enerji ver..
peki kınanızı ilk izlerkenmi öyle yaptı..oo biz izlerken çok heycanlıydık elel izledik.ya

:98: küslük bitti..
ta sabahtan öglene kdar mesajlaşıroz..saatlerdir çektiriyorum
ilk özür de kabul etmedim..ensonunda tamam dedim:97:

Son düzenleme:
HEAVEN SEN NE HİSSEDİYORSAN ONUN AİLEİNE
O DA ŞUAN ÖYLEDİR DEDİĞİN GİBİ..
ısınma turlarıbunlar de fazla üstünde durma

super zaten neye tirip attığını anlamadım ben
eşin onların gazıyla kalkıp oynadığı içinmi....

yoksa kocan sana daha sonra niye kalkmadın oynamadın gibilerinden dediği içinmi...

gerçi bi önemi yok artık ama soruyorum çünkü anlamamıştım

yok supercim ilk izlerken deil sonlarına doru öle yaptı bi de ailemin yanındaydık o yüzden bir yorum yapamadı tabiki izleriz sora dedi zaten ama yani ilgilenmiomuş gibi yapınca ben de kısdım doal olarak

bide sakın ama sakın yatakta küs olmayın ...
dinimizde bile var. eşine yatarken sırtını dönme diye...

küslük de olmasın aranızda ..ben mızmızlık yaparım hep omuz sirkerim konuşmam ama eşim yılmaz öper eder illa güldürür beni orda yaşadığımızı orda unuturum...

eğer o öyle yapmasa üstüme düşmese o da kalkıp gitse ben inadım zaten küserim...çok şükür onun öle bi huyu yok.o yüzden daha buzaman kadar hiç küsmedik birbirimize çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…