2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar slm
uzun zaman sonra geldim yine
internetimde sorun(lar) çıktı giremiyordum, sonunda açıldı şükürde sizinleyim artık
nasılsınız

fatmanın bulantılar çoğalmış anladığım kadarıyla, Allah sabır versin ne diyelim

selam kızlar,

sizlere bu satırları evimden yazıyorum. hastayım ben, burnumu çekip duruyorum. gitmedim işe...
cumartesi günü burda öğleden sonraya kadar elektrikler kesikti giremedik nete. zaten eve gelince işlerden vakit bulamıyorum.

fatmacım doğum günün kutlu olsun canım. bir ömür boyu tüm sevdiklerinle mutlu olursun inşallah.

biz de eşimle hiç küs kalmadık şimdiye kadar şükür. ben biraz inatçıyımdır ama bizde hangimiz suçluysa anlar suçunu, karşı tarafın gönlünü alır mutlaka. biz evlenince ülke değiştirdik diye sorunlar yaşadık, ikimiz de alışık olmadığımız bir yere geldiğimiz için birbirimize sardık biraz. o günlerde bile mutlaka özür diledik birbirimizden, sarıldık birbirimize, bu günleri beraber, elele atlatıcaz diye. öyle de oldu çok şükür. bir ömür beraber olmayı istediğimiz insanla küs kalmak çok kötü zaten. çok büyük problemler olmadığı sürece uzatmamak gerek diye düşünüyorum...

zuzucum aynı ben de sen gibi işte o hiç küsmez bana ben küserim genelde ama o bakar ben baya bi inada bindim hemen alttan alır yatakta küs kalmadık hiç zaten dün gece ben küstüm ama o kendine döndürdü öle barıştık ama işte sonuçta barışsam da o öle arada surat asınca ben de üzülüorum ona kızıorum yani başka bir sorunumuz olmuor zaten ama şu da var benimkisi öle sessizdir yani herzaman çok neşeli ya da konuşkan olmas arada öle bir suskunluk gelir herhalde alışıcam bu huyuna napiim artık bi de kafasına bişi takar hayatta sölemez sorarım yok bişi der durur ben de ona kızarım en çok işte ama iyidir yine de yaa benim kocişim bak şimdi de toz konduramadım işte :98:

hoşgeldin fatma. bu bulantılar daha ne kadar sürüyor ortalama?

bu arada yemekten dönenlere kahveler benden bugün. sıcak sıcak buyrun...

zuzu elti dediki.senden başkası yalan.anca gazcı...sen coşturuyosun gerisi fıs dedi..ben oynamadım ya..
eskden oynuyordun dei..artık ev oynamk coşturmuyor beni dedim kıs..en sonunda..

sanki ben veya eşim şebekte onları coştursunn

canım kişiye göre değişiyo... kimisi 4 ay kimisi 6 ay kimsinin 9 ay boyunca olmuş

yaaa yaşanır mı öyle? ablamda hiç olmamış annemde de. bana diyorlar büyük ihtimalle senin de hamileliğin rahat geçer. inşallah öyle olur. çünkü ben büyük ihtimalle işimi kaybederim o kadar bulantı olursa :84:

ırsilik var canım annen nasıl olmuşsa sende öle oluyorsun annem çok kötü geçirmiş ablamda çok kötü geçirdi hep kusmalı falan bak bende öle

ırsilik var canım annen nasıl olmuşsa sende öle oluyorsun annem çok kötü geçirmiş ablamda çok kötü geçirdi hep kusmalı falan bak bende öle

o zaman ben şanslıyım canım. ablam da annem de bulantı sorunu yaşamamışlar ve doğumları da kolay olmuş. umarım benim de öyle olur

hehe süperin canı sıkılmış sanırım sen çal ben oynayım süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…