2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse bana yatakodasındaki halı gözüme batıyo yaa kirli gibi görmeye başladım
mutfağa polar aldım onu serdim halının üstüne o kunada rahat ettim..çünkü yemek yaparken dikkat etmiyorum mesela domates rendelerken başka şeye uzatıym elimi hoppp bi domates suyu damlıyo yere

kız yeni halıda tüy çıkarmış bişey olmaz, gerçi benimkilerde çıkmıyo
el dokuması benimkiler ondanmış, makina halılarında 1 yıl tüyleri dökülürmüş

allah seni napmasın hemi :90::90:

Ben sırf bu yüzden mutfaktaki halıyı değiştidim koyu renk yaptım çünkü sürekli bir şeyler damlayabilir.

süper biraz karışık ama anladığım kadarıyla tatlım benimki sadece fikir lütfen yanlış anlama. hapse girmiş bir insanla yapamazdın sen, ne olursa olsun eğitim kültür farkı olurdu, sen ayakları yere basan güzel bir kızsın, o hapse girmiş hemde gasp gibi kötü bir suçtan biri. kesinlikle çok uzatmışsın bu olayı, bence düşünmeye bile gerek yok

yaşarken mi uzatmışım???

ben mutfağa minik yuvarlak halılar aldım 3 tane onları koydum, renkleride ne açık ne koyu. zaten yemek yaparken öyle çok dağıtmam temiz iş yaparım.
bide diğer eşyalarımıda bu günleri düşünerek hiç beyaz veya krem tonlarında almadım, hep kiri belli etmeyen soft renkler aldım.evimin resimlerini görmüş olanlar vardır. şimdi hiçbirşeyim kirli görünmüyo, zaten kirlenmesinede imkan yok kızlar size öyle geliyodur , üzerinde kaç kere gezdik halıların yaa

evet ya bu ne kızım ..çok uzatmışsın sen bu işi...zaten sonunuz yokmuş hoş ben okurken bile anladım ama sen o yaşta anlayamamışsın orta okul diyorsun normaldir geleceği fazla düşünemezsin...en hayırlısı olmuş .. gerisi boşş..

gasp masp bize göre işler değil..Allah böyle insanlardan uzak tutsun kardeşlerimizi çocuklarımızı......

yaşarkende ,şimdide bence boşver herşeyi unut kapat bu konuları gitsin, en mantıklı doğru geleceğe dönük karar sizin ayrılmanız ve herkesin kendi yoluna gitmesi, kendi dengini bulması olmuş bence :82:

:13:

haklı benim degilmi bu sevda yolunda....
relax

buraya ekleyip silmiştik eskiden ,şimdi bu pc de yok tatlım
benim ev çok soft, fazla hiçbirşey yok
salon takımım mor,mürdüm,çok açık beyaza yakın gri tonu. yani şöyle zemin beyeza yakın gri,yastıklarım mor mürdüm, berjerlerimin biri mor biri mürdüm, yemek takımım siyah beyaz, halılarım siyah beyaz.
oturma odam kahve tonları, kahve köşe koltuk, kahve krem halı,
yatak odam siyah beyaz,mutfağım yeşil pembe tonları

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
hepinizi özledim, işlerin yoğunluğundan pek girmeye fırsatım olmadı kızlarr

süperin hikayesini okuyamadım,nerden baktınız siz

:13:

haklı benim degilmi bu sevda yolunda....
relax

hayatım sevda yolu falan yokmuşki, çocuk senin küçüklüğünden ve insani yönünden faydalanmış hepsi bu. ortada bence sevda falan yok. gençlikte böyle serseri, fırlama çocuklar niyeyse biz kızların hoşuna giderdi. ama sevgi,aşk çok farklı şeyler. ayakları yere basan bir ilişki ister aşk ve sevgi. sizinki maşallah daha kendine sahip çıkamıyomuş o yaşta gasp falan hertürlü pislik varmış. kimbilir bilmediğin neler var

süper bir bence o adam ailenin dediği gini yanlış bi dammış bence tabi... bir gap etmiş ki sen gençlik işte diyorsun çogu aklı başında olan gençlik hapse girecek kadr gasp yapmaz. 2. si senin okula gitmeni istemiyormuş hadi onun aklına uymuş olsaydın ne olacaktı ortada işi gücü olmayan güveni olmayan bir bayan olucaktın çok cahilce bir düşünce bence düşünmeye bile değmeyeek bi olay salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…