süper heyecanı arttırıyor. Süper hayatıyla ilgili neler açıklayacak? Beklenen kişi neden cezaevine girdi? Başkasına yar olduğunu öğrenen süper yüzleşme sırasında neler söyledi? Hepsi az sonra!!!
:90:
arse bana yatakodasındaki halı gözüme batıyo yaa kirli gibi görmeye başladım
mutfağa polar aldım onu serdim halının üstüne o kunada rahat ettim..çünkü yemek yaparken dikkat etmiyorum mesela domates rendelerken başka şeye uzatıym elimi hoppp bi domates suyu damlıyo yere
süper biraz karışık ama anladığım kadarıyla tatlım benimki sadece fikir lütfen yanlış anlama. Hapse girmiş bir insanla yapamazdın sen, ne olursa olsun eğitim kültür farkı olurdu, sen ayakları yere basan güzel bir kızsın, o hapse girmiş hemde gasp gibi kötü bir suçtan biri. Kesinlikle çok uzatmışsın bu olayı, bence düşünmeye bile gerek yok
arse bana yatakodasındaki halı gözüme batıyo yaa kirli gibi görmeye başladım
mutfağa polar aldım onu serdim halının üstüne o kunada rahat ettim..çünkü yemek yaparken dikkat etmiyorum mesela domates rendelerken başka şeye uzatıym elimi hoppp bi domates suyu damlıyo yere
yaşarken mi uzatmışım???
yaşarkende ,şimdide bence boşver herşeyi unut kapat bu konuları gitsin, en mantıklı doğru geleceğe dönük karar sizin ayrılmanız ve herkesin kendi yoluna gitmesi, kendi dengini bulması olmuş bence :82:
:13:
haklı benim degilmi bu sevda yolunda....
relax
bur arada arsenin evi çok güzeldi..görmeyenler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?