2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sonuçta elinde olmayan sebeplerden dolayı yoktu diyelim...eğer sana sevgisini açtıysa bekle dediyse o haklı..
hiçbişey yapmadan bi ümit vermeden yok olduysa sen haklısın...

gercekten böyle düşünüyorsun he:95:
bana ümit i ..evet haberleşiyorduk
ama şekerim süre belli degildi....

dip not...zuzu söz vermiştim ya bu benim özetle otobiyografimden bir parça..hatta hepsi bu:89:

fatma

super aranızdaki bağa bağlı nekadar sevmene bağlı ..bence gerçekten seven insan zamana bakmazdı beklerdi ...hemde görüşüyorsa...

benim bi arkadaşım var..onunda uzatmalı sevgilisi askere gitmişti..onlar bi küs bi barış...çocuk askerdeyken kız başka biriyle çıktı sonra ayrıldı çocuk askerden geldi ortlık karıştı ..şuan evliler..

görüşmekte sadece mektuplaydı...
3 yıl yattı ama yatarı 25 yıldı..benim beklediğim evre..ne zaman gelicegi belli degil ama ailesi hep bekle diyor..,
ama zuzu hiç ne suç işledigini sormuyorsun ..ben daha detaylı yorumlar bekliyorum senden ve sizden..

arse girdiginde oku kızzz

evllilik aşaması degil.sadece bu bekleme aşaması..
biriyle çıkmak ve sonra onun içerden çıkması yüzleşmek falan..:97:

ayyy cezaevine falan girmiş aman boşver.. hiç bi zaman arkana bakma-keşke deme valla ben bi adamı sevdiğim için tek onu bekledim bilemiyorum ki böle bişey olsa napardım diye

Günaydın kızlar

ben yazdım şimdi onu kendim...
ee sorunun cevabını alıyım..kim suçlu kim haklı..

super konu çok derin galiba, hepsini anlatamadan bir yorum yapmamız doğru olmaz bence. cezaevi falan diyorsun. neden girdi mesela bu çok önemli. ne kadar bekledin, o beklemeni isteyip ordan çıkar çıkmaz başkasıyla mı oldu? konuyu açıklarsan yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.

zuzu çok geçmiş olsun. nihayet doktora gitmene sevindim. jeli sabahtan sürseydin keşke. daha rahat ederdin bugün.

fatma haklısın canım ama sadece yorumlarınız merak ediyorum....keşkelik bir durum yok bacım..
yarenay anlatacagım canım okii

fatma haklısın canım ama sadece yorumlarınız merak ediyorum....keşkelik bir durum yok bacım..
yarenay anlatacagım canım okii

valla cezaevi deyince tırstım ben ben cezaevinin önünden geçerken tir tir titrerim ne biliyim fobim var. bir kere görev için gitmiştimde kendimi dışarı or attım ay

:90::90::90:diyorsun

diyorum valla.. hayatta en korktugum yer aman yarabbim kaza üzeri düşsem hapse ben kendi kendimi yer oralarda kalpten giderdim herhalde.. uffff boy boy kilitler zincirler küçük küçük kapılar aman yaaa:18::18::18:

bu arada avatardaki çocuk görümcemin:) kızlar rüyamda ben kaynanamla ay bi kavga ettimki sormayın ayy kendi sesime uyandım ayyy:):):)

ve bekle bekleye gelmeyen insan beklediğini başkasına yar etmişti...

super bu cümlede bekleyen sen, gelmeyen de cezaevindeki arkadaşsa haklı olan sensin. çünkü sen sonuna kadar beklemişin, ama o başkasına yar olmuş...

bu arada avatardaki çocuk görümcemin:) kızlar rüyamda ben kaynanamla ay bi kavga ettimki sormayın ayy kendi sesime uyandım ayyy:):):)

canım yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden uzun zamandır sizdeydi. belki ondandır. hem rüyalar tersine çıkar derler. demek ki kayınvalidenle muhabbetiniz yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…