sonuçta elinde olmayan sebeplerden dolayı yoktu diyelim...eğer sana sevgisini açtıysa bekle dediyse o haklı..
hiçbişey yapmadan bi ümit vermeden yok olduysa sen haklısın...
kıs sabah girdigin okumadınmı ben bişey yazdım bak anlarsın..
okudum.... sen birini beklemişsin gelmemiş sonra evlenmişsin özeti bu mu?
fatma
super aranızdaki bağa bağlı nekadar sevmene bağlı ..bence gerçekten seven insan zamana bakmazdı beklerdi ...hemde görüşüyorsa...
benim bi arkadaşım var..onunda uzatmalı sevgilisi askere gitmişti..onlar bi küs bi barış...çocuk askerdeyken kız başka biriyle çıktı sonra ayrıldı çocuk askerden geldi ortlık karıştı ..şuan evliler..
evllilik aşaması degil.sadece bu bekleme aşaması..
biriyle çıkmak ve sonra onun içerden çıkması yüzleşmek falan..:97:
ben yazdım şimdi onu kendim...
ee sorunun cevabını alıyım..kim suçlu kim haklı..
bu arada dün akşam yemekten sonra acile gittik eşimle.benim kaşıntım yüzünden.doktor baktı yediklerine dikkat et ,takip et ne yiyince oluyor dedi..geçmezse cildiyeciye git dedi..bide iğne vurdu..bi hap bide jel yazdı adının unuttum..
eve geldik saat 8,30 biraz geçiyodu bi yatmışımki bide sabah kalktım
halen kaşıntım var eve gidince jelimi sürücem hemen..
fatma haklısın canım ama sadece yorumlarınız merak ediyorum....keşkelik bir durum yok bacım..
yarenay anlatacagım canım okii
valla cezaevi deyince tırstım ben ben cezaevinin önünden geçerken tir tir titrerim ne biliyim fobim var. bir kere görev için gitmiştimde kendimi dışarı or attım ay
:90::90::90:diyorsun
aynen ya bazen tv de izlerken etkileniyor insn çok zor fatma
bu arada avatardaki çocuk görümcemin:) kızlar rüyamda ben kaynanamla ay bi kavga ettimki sormayın ayy kendi sesime uyandım ayyy:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?