2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok zor ama neden girdikleri önemli. arkadaşın neden cezaevndeydi

anlatayım daha iyice yorumlarsın yazıcam şimdi net şekilde arse kaçırmasaydı neyse özet gecek arse üzülcek ama:90:
yazıyorum birazdan bekleyin :82:

canım yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden uzun zamandır sizdeydi. belki ondandır. hem rüyalar tersine çıkar derler. demek ki kayınvalidenle muhabbetiniz yerinde

ayyy kız yerindede gerçek gibiydi aynı hahahahaa

anlatayım daha iyice yorumlarsın yazıcam şimdi net şekilde arse kaçırmasaydı neyse özet gecek arse üzülcek ama:90:
yazıyorum birazdan bekleyin :82:

aa tekkeye bekleyen içer çorbayı beklediğimiin bi artısı bunlar işte:):):)

hah bunu yazmıştı sabah süper

super çok özele girer diye sormak istemedim ..neden cezaevine girdiğini...
nasıl tepki verirsin bilemedim...

süper heyecanı arttırıyor. süper hayatıyla ilgili neler açıklayacak? beklenen kişi neden cezaevine girdi? başkasına yar olduğunu öğrenen süper yüzleşme sırasında neler söyledi? hepsi AZ SONRA!!!

:90:

kız evrak götürecem bekliyom valla parça parça gönderse ya süperde haaaa

anammmmm noluyooo topikte ekşşşııınnn varrrr. lütfen hattım gitmesinnnn lütfen hattımm gitmesiiinnnn :2: :2:

günaydın bacılar büyük tatile az kaldı. size bir şey danışacam; içinizde hiç halılarını silen oldu mu? Ben bayrama silsem kötü mü olur?

ayy ben şu evrağı götüreyim bari yoksa daha yazacagı yok

günaydın bacılar büyük tatile az kaldı. size bir şey danışacam; içinizde hiç halılarını silen oldu mu? Ben bayrama silsem kötü mü olur?

günaydınn tatlımm,
başımıza iş çıkarma daha 5 aylık evliyiz hepimiz çalışıyoruz ,halıların üzerinde kim gezdide kirlenecek ,hayatım otur oturduğun yerde :94:

arsem yorum yapsana =))) daha erken mi? tüyleri çıkıyor halıların sinir oluyorum her gün yer silmeme rağmen yerleri hep tozlanıyor:S silsem acaba halıları biraz gider mi tüyleri ?

Ben orta okuldaydım..o zamanlar başladım aşka yaş 14.koşt biri peşimden 1 ay iç istemedim.araya insanlar koydu bir ya sonra çıktık ve hiç peşimi bırakmadı ne kadar ben ayrılsamda.ayrılıp barışırdık..gelirdi peşimden ee ben neden ayrılırdım..ona buna laf atardı biraz yaramazdı.ama bana başaka bir deger verirdi 2000 aralıkta çıktık 2002 askere gitmek zorunda kaldı gitti.15 ay yaptı şafagı sıfır ettik..güya evlenecektik işte..neyse sevinçliyiz falan sabah çıkcak askeriyeden çıkar çıkmaz beni arıcak..sabah oldu ogün tel hiç çalmadı..süpriz yapcak herhalde dedim..ertesi gün oldu yine tel çalmıyor aradım ablasını..dedi durum böyle..ee ne olmuş diyeceksiniz..askeriyenin kapısından polisler direk cezaevine almışlar..suçu askerden önce arkadaşlarıyla birini gasp etmişler..gençlik işte..neyse 7 ay bekledim bana ilk konuşmamızda beklediğin kadar bekledin..sen dedi..utanarak..ben üzüldüm öyle diyince. neysemektuplar falan bekle gelicm diyordu..sonralarda öyle görüştük..çok üzücü güler gecirdim ben hasretle..sonra liseye başladım.biri peşime takıldı çok ilgili koruyor beni falan..bu arda askerdeki arkdaşım okula gitmemi hiç istemdi..birisi musallat olur diye ve öylede oldu neyse.lisede çoçuk 4 ay peşimden koştu ilgilenmedim.acılarım vardı arada bana laf atıp beni güldrebiliyordu..gülümsetebiliyrdu..
neyse çevremde ablam ailem istemiyodu onu.daha ne kadar belicen pastonlamı beklicen diyenler vardı etrafat bende artık vazgecmiştim..acaba dedim ben gercekleri göremiyormuyum herkese ona kötü diyor diyordüm ve vazgectim yeni aşka yelken açtım..ilklerde yapamdım ayrıldım ama benim peşimi hiç bırakmadı sevdi beni...zaten beni yakalayanda hiç bırakmaz oldu.zaten biraz benziyorlardı asılma yönünden:) sonra ben geldim lise sona...çat tel çaldı tanımadım unutmuşum sesini geliyorum ben dedi ..bende kendine yeni hayat kur..ben kurdum dedm olmaz dedi..vs....... geldi 3 kişi buluştuk...lise aşkım gitti bu beni kafaya aldı.pişman olmamk için barıştım onla..tekrar gtti ceazevine ama beni çok aramdı ..digeri ayrılamma ragmen hep aradı..sonra y,ine geldi görüştk ama benle vedalşamadan gittiççsonra..lise aşkımaskere gitti.baktım gözlerim soldu sabaha kada agladım ve hemen cezaevidekini bitrdm ailesine haber verdim.askerdekyile barıştık..o geldi yapma etm dedi..pişman olcan dedi..neyse arada 10 ay gecti askerliğe 5 ay kaldı bitcek gelicek bu ceza evindeki peşimde kafama girdi ben çok saf ve temizimdir kanarım insalara kendim gibi görürüm..sonra bitirdik olmuyor dedi..bir kız girdi araya lise aşkım geldi ama dönmedim 8 ay..sonra dedimki kendi kendime ben çektim o çekmesin dedi lise aşkımla barıştık hemen sözlendik..
digeride o an evlendin zorla bir kızlaa evlenmek zorunda kalmış...kız hamileymiş çnkü..

şimdi herkes kendi yolunda....

bu hayat romanında sizce kim suçlu kim haklı...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…