2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim aldım biraz spor kalın bişey
aslında biraz daha klasik zarif bişey istiyodum bulamadım ...kociş onu beğenmişti onu aldım..

arse çok beğendim kıss güle güle giy nekadar ayıptr sorması

sağol canım, çok hafif hiç bot gibi ağır değil ayakta.
tam fiyatını bilmiyorum bakmadım hiç sevgilim sağolsun ödemeyi yaptı, ama sanki 229 gibi birşey gördüm reyonda.ama bayram indirimi falan yazıyodu nekadara indi bilmiyorum.

kızlar ben bugün erken yemeğe gidiyorum, çok acıktım kahvaltı yapmadım. pc açık tutuyorum kapatınca bidaha açılmayacakmış gibi geliyo
herkese afiyet olsun şimdiden

ay kıyamam banada geniş geliyor tam ağız kısmı..yani hep kotlarımı botun içine sokmam lazım...botun üstüne kot indiremiyorum ..daha baldıra yapışık bişey istedim bulamadım...
kırk saat ayağımda kaldı bu bot karar verene kadar en sonunda eşimin ısrarlarına dayanamayıp aldım

her zamanki giydigimden farklı bir topuk benimde kociş yogun talep gösterdi öyle aldık zuzu

bizmi giycez onlarmı anlamadım valla
bak aşkım şu güzl şu da iyi bunu giy şunu dene aaaaa bana hiç fırsat vermedi

yok canm benim o kadarda degil..alırız şu nasıl yorumlaşırız ürün üzerinde

şunun altına olurmu içi nasıl sıcak tutarmı..
aman bot mu aşkım süse önem vermeyelim falan filan:92:

yok canm benim o kadarda degil..alırız şu nasıl yorumlaşırız ürün üzerinde

şunun altına olurmu içi nasıl sıcak tutarmı..
aman bot mu aşkım süse önem vermeyelim falan filan:92:

aman bizde tam tersi ben begenirim o güyer alır :):) benim zevkimi pek begenir:)

aman bizde tam tersi ben begenirim o güyer alır :):) benim zevkimi pek begenir:)

bizede de öyle canım..mesela eşimm baştan aşgı benim zevkimle giyinir...kendi karar vermz pek..

ama bottada bir sürü çeşit var kardeşim hemde.düşünüyr insan malşum bot pahalı boşa gitmesin verdigime degsin diyo insan

ben gider kızlar öğleden sonrada hastaneye ugrayacagım az geç gelirim.... öptüm

vee benim hakkımda bilmediğiniz bir şey daha söylüyorum kızlar
ben bundan 2 yıl öncesine kadar mağazacıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…