2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse başka hangi işler yaptın kıss....heheheh

super banada sorar eşim biyere giderken ne giyim diye hadi beni giydir der
ama bu bota varya delirtti beni masuz yaptı..en sonunda aldım o da kurtuldu bende

aslında şöyle oldu, üniversitede okurken mesleğime ek olsun tecrüben olsun işi kaynağından öğreneyim diye VAKKO da tanıdık vardı Halkla İlişkiler Departmanında staj gibi çalışmaya başladım. gidip mağazalara personelle ve müşterilerle konuşuyoduk falan sorunlar şikayetler memnuniyetler falan, derken ben mağazada olmayı daha çok sevdiğimi beni cezbettiğini anladım,ve mağazayı istedim. sağolsun patronlarımda mağazaya yakışacağımı başarılı olacağımı söylediler. ilk önce satışta başladım bayıldım insanları giydirmek falan harikaydı ve acayip deli paralar kazanıyodum,sonra şef oldum, sonra müdür yard.oldum ama 2 sene önce üniv bitti ve memuriyet daha cazip geldi, kpss den çok yüksek almıştım, ailem gecen gündüzün belli değil dedi, sevgilim haftasonun bile yok dedi, bıraktım. ama hala içimde kaldı. hayalim butik açmak emekliliğimde

ben hala bekliyorum yemek saatim gelsin diye. hem hastayım hem de çoook aç :2:

iyi yapmışın arse..o işte sosyal hayat yok bende daha önce ayakkbaı magzasında çalışmıştım

evet arse ben de heves ettiğim için başlamıştım babam hiç istmedi ben kafama koymuştum sadece 4 ay dayandım cnm ..zaman gectikçe artık sıkılmıştım insanlardan ama bana tecrübe macera olmuştu..
aysel gürel falan ..mine koşan gelmişti..onlarla muahbbet etmiştim heehe

Son düzenleme:
kızlar yarın akşama kayınvalidemin 40 yıllık komşuları bana ev görmeye geleceklermiş. zaten evlendim evleneli söylüyolardı,kayınvalidemde bana söylüyodu sürekli,bir onlar eksikti sanki . bende illallah dedim çağırdım yarın akşam çayına.
bugünden yapıcam hazırlığımı,
sebzeli börek ( hazır yufkadan çin böreği gibi)
küçük kalıplarda kek ( iki renkli minik kağıt tek porsiyonluk)
yalancı tavuk göğsü
mercimek köftesi
yapıcam sizce nasıl, çokmu baştan savma olur, basit bildik şeylermi, yani önemsememiş gibimi olurum

inşallah resmini koyabilirim siteye giriş yapabilirsem, biliyosunuz benim problemliya.
ama dur bak netten bakayım sana resmini gönderetyim

arse bence menün yeterli canım. zaten çalışan ve yeni evli bir bayan olarak bu kadarını bile beklemezler senden. bir de bu menüye mercimek köftesi olmamış sanki. onu yapmasan daha iyi olur diye düşünüyorum canım.

herkeseee slllmmm kızlar ben geldımm.. :) zaman zmaan yazamasamda gırdım yazıkdıklarınızı okudumm canlarımm .. :) Arsecim bundan ıyısı şamda kaysı daha ne olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…