ınsallah fatmacım şaka bıyana buyuttun sende cocuguu hee :) 1 aya cınsıyet falann.. nasılsın hayatımgeldim ben uff dr anca çıkabildim.... kusmalarım için bi ilaç ayzdı bakalım tahlillerimde süper çıkmış aferim bizeeee .1 ay sonra tekrar gel dedi. inş. 1 ay son cinsiyetide belli olur kızlarrr
ınsallah fatmacım şaka bıyana buyuttun sende cocuguu hee :) 1 aya cınsıyet falann.. nasılsın hayatım
kız mınıcık bebegın bulantısından ne olucakk bee :) bırazda psıkolojını yuksek tut mıdenı dusunme baska seyler dusun.. :) mesela ıs bıtsın ewe gıdıyım bı uzanıyım , yada bbegım dogunca soyle yaparım boyel yaaparımm dıee:)büyüyo ya teyzeleriii ama göbek falan yok daha bende :):):) bulantılar hariç iyiym sıkıntım yok
süperimm sen nasıllsınn aywrumm ..:)
kız mınıcık bebegın bulantısından ne olucakk bee :) bırazda psıkolojını yuksek tut mıdenı dusunme baska seyler dusun.. :) mesela ıs bıtsın ewe gıdıyım bı uzanıyım , yada bbegım dogunca soyle yaparım boyel yaaparımm dıee:)
bende yııymm cok hayatım teskkrr sızlerı gorunce daha ıyı oldumm walla :) gıremdım yıne bayadırr bu arada yawrum tv mıde aldımcuma gunuu :) albümüme ekledım fotosunu sekerımteşek..iyyiim şekerim gayet:79:
sen nasılsın
:)) aman bee fatmacık ne olucak mınnacık sey ne kadar cıkartabılrıkı sana :))) dderrmişim ama az kaldı annesi sabırr sabırr dogdugunu dusun mınıcık bısey yaa:))ahhh senide görürüm minnacık ha ao minnacık şey seni manik manik oynatıyo daha dün işyerinde odanın ortasına bööğğhhh diye bi çıkardım ( çok iğrencim dimi:):):) yaaa o minnaccık diyip geçme valla. sabahta mahvetti beni
ımm mükemmell gozukuyor canım kek mı kurabıyemı bu sımdıı..
yaşasınnn yeniden girebildimmm
:)) aman bee fatmacık ne olucak mınnacık sey ne kadar cıkartabılrıkı sana :))) dderrmişim ama az kaldı annesi sabırr sabırr dogdugunu dusun mınıcık bısey yaa:))
ü,sbende yııymm cok hayatım teskkrr sızlerı gorunce daha ıyı oldumm walla :) gıremdım yıne bayadırr bu arada yawrum tv mıde aldımcuma gunuu :) albümüme ekledım fotosunu sekerım
yakınlarda olsanızda size bebişi bırakıp işe gitseydim :):):):)
yakınlarda olsanızda size bebişi bırakıp işe gitseydim :):):):)
ü,s
sevindim bakarımm
e biz nereye gitcez bebekle
anama bebek ist,yordun şimdide kaçıyor..
kızz fatma yolarım seni, şimdiden çocuğu bırakıp fıkır fıkır dolaşma planları yapıyo
bi<z teyzeleri olarak karşıyızz
ıyıyız cnaım saol sen nasılsınn.. sende gorunmuyorsunn nerelerdeısn sekerımNasilsiniz bakalim ??
Nevar ne yok nasil gidiyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?