2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geldim ben uff dr anca çıkabildim.... kusmalarım için bi ilaç ayzdı bakalım tahlillerimde süper çıkmış aferim bizeeee .1 ay sonra tekrar gel dedi. inş. 1 ay son cinsiyetide belli olur kızlarrr

büyüyo ya teyzeleriii ama göbek falan yok daha bende :):):) bulantılar hariç iyiym sıkıntım yok
kız mınıcık bebegın bulantısından ne olucakk bee :) bırazda psıkolojını yuksek tut mıdenı dusunme baska seyler dusun.. :) mesela ıs bıtsın ewe gıdıyım bı uzanıyım , yada bbegım dogunca soyle yaparım boyel yaaparımm dıee:)

ahhh senide görürüm minnacık ha ao minnacık şey seni manik manik oynatıyo daha dün işyerinde odanın ortasına bööğğhhh diye bi çıkardım ( çok iğrencim dimi:):):) yaaa o minnaccık diyip geçme valla. sabahta mahvetti beni

kıslar redred napıyor acaba görmedim hiç onu bu hafta..işten çıktımı acaba

:)) aman bee fatmacık ne olucak mınnacık sey ne kadar cıkartabılrıkı sana :))) dderrmişim ama az kaldı annesi sabırr sabırr dogdugunu dusun mınıcık bısey yaa:))

:)) aman bee fatmacık ne olucak mınnacık sey ne kadar cıkartabılrıkı sana :))) dderrmişim ama az kaldı annesi sabırr sabırr dogdugunu dusun mınıcık bısey yaa:))

yakınlarda olsanızda size bebişi bırakıp işe gitseydim :):):):)

bende yııymm cok hayatım teskkrr sızlerı gorunce daha ıyı oldumm walla :) gıremdım yıne bayadırr bu arada yawrum tv mıde aldımcuma gunuu :) albümüme ekledım fotosunu sekerım
ü,s
sevindim bakarımm

yakınlarda olsanızda size bebişi bırakıp işe gitseydim :):):):)

e biz nereye gitcez bebekle

anama bebek ist,yordun şimdide kaçıyor..

kızz fatma yolarım seni, şimdiden çocuğu bırakıp fıkır fıkır dolaşma planları yapıyo
bi<z teyzeleri olarak karşıyızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…