2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

heaven sen böyle düşünürsen çok çabuk evlilikten soğur ve yorulursun hayatım, yapamıyosa beceremiyosa bile öğret, beraber al yanına ,bak hayatım böyle sileceksin,böyle süpüreeksin diye öğret yoksa hem iş hem ev yarın öbür gün bide çocuk olursa bitersin.
mesela bizimki toz almayı bilmiyodu,bekar evinde toz alınacak birşey yokmuş öğrenmemiş.benim evimdede sadece salondaki yemek takımının ufak büfesi var bide yatak odamdaki tuvalet masası gibi olan var. baktım toz alıyorum diye toz bezini öyle bir sürüyoki ordan aldığı tozu öbür tarafına bulaştırıp duruyo,tozlar artık çamur şeklini almaya başlıyo falan :82: dedimm duuurrrr :88:
bak böyle böyle yapılır toz bulaştırmadan alınır :90:
öğrendi şimdi süper yapıyo

yarın yolculuk vart kızlar bana artık bayram dönüşü görüşürüm sizlerle :92:

fatma ben şimdiden hayırlı yolculuklar iyi bayramlar diyeyim, çünkü ne zaman siteden koparım giremem bilemiyorum.dikkat et kendine bebişimize

benim kocada benden titiz ayyy benim yaptıgımı begenmez kedi yapar bazende yapamıyormuş gibi yapıorum o yapıyo ii oluyo bi çok yemeği bilmiyorum diyorum ona yaptırıyoru kız heaven öğren bunlrı şeker yorma kendini fazla

fatma ben şimdiden hayırlı yolculuklar iyi bayramlar diyeyim, çünkü ne zaman siteden koparım giremem bilemiyorum.dikkat et kendine bebişimize

çok sağolaısn canım benim bende yarın falan giremem anca hazırlık falan 13:00 da yola çıkıcam 22 saat yol gidicem ufffffffff:18:

arsecim doru diosun hayatım öğreticez artık napalım yap dediimde yapmam demior zaten hakkını yemiim şimdi yap deince yapar ama demessem hiç kalkıp yapmaz en iisi diim ben de yap diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…