önündeki cetvel ne yaaa:90:
zuzucum edior ama çok deil aslında ben temizlik hafta sonları yapıorum bi de evlendik evleneli cumartesileri çalıştı sadece bir hafta evdeydi onda da o dışarda işleri vardı oraya gitti iki saat falan ben de o yokken yaptım bi de ben çok ona yaptırmak istemiorum yaa ne biliim beenmem yapamaz gibime gelior geçen gün mesela çamaşır astık birlikte bulaşık makinasını boşaltır en fazla salata falan yapar sofrayı kurar kaldırırken yardım eder hafta içi yemek yaparken yardım eder öle ev işlerinde pek yardımcı deildir
heaven sen böyle düşünürsen çok çabuk evlilikten soğur ve yorulursun hayatım, yapamıyosa beceremiyosa bile öğret, beraber al yanına ,bak hayatım böyle sileceksin,böyle süpüreeksin diye öğret yoksa hem iş hem ev yarın öbür gün bide çocuk olursa bitersin.
mesela bizimki toz almayı bilmiyodu,bekar evinde toz alınacak birşey yokmuş öğrenmemiş.benim evimdede sadece salondaki yemek takımının ufak büfesi var bide yatak odamdaki tuvalet masası gibi olan var. baktım toz alıyorum diye toz bezini öyle bir sürüyoki ordan aldığı tozu öbür tarafına bulaştırıp duruyo,tozlar artık çamur şeklini almaya başlıyo falan :82: dedimm duuurrrr :88:
bak böyle böyle yapılır toz bulaştırmadan alınır :90:
öğrendi şimdi süper yapıyo
fatma ben şimdiden hayırlı yolculuklar iyi bayramlar diyeyim, çünkü ne zaman siteden koparım giremem bilemiyorum.dikkat et kendine bebişimize
arse bak hepimizin tıcker ı var senin yok..:89:
:87::87::87:
nasıl yaptınız bunları bakayımmmm :84:
Niye benim haberim yokkkk
Niyee benimmm yoookkkk :84:
nasıl yaptınız bunları bakayımmmm :84:
niye benim haberim yokkkk
niyee benimmm yoookkkk :84:
o linki kim veriyosa versinnnnnn çabuuukkkkkk
ben eksik kalamamammmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?