2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay ne bilim internetten baktım ayda bir dolaplar camlar silinmeli dior en geç ayda bir dio bi de ne bilim ben yaa titiz deilim okadar da zamanım yok kaaç gündür ev bile süpürülmüor hafta sonlar ıyoktuk die yapamadım temizlik hafta içi de akşamları hep bir yerdeydik genelde zor oluor valla ya

kızlar her ay her ay cammı silinir hemde bu yağışlı havalarda, benim evimin panjurları var zaten koruyo ama yinede cam senede 3 kere sil fazla bile bence.
diğer temizlik olayınıda tatlım 15 günde bir derin koltuk kanepe çekmeye bana yardıma gelen annemin bir yardımcısı var o geliyo. onun haricinde cuma günleri eve gider gitmez işten çıkıp çamaşırları atıp yıkıyorum,p.tesiye kadar kuruyolar, p.teside yine işten eve gidince akşam yavaş yavaş ütülerimi yapıyorum.her pazar temizlik yapıyoruz sevgilimle,ben süpürüyorum o vileda yapıyo, banyoyu ben her duşa girdiğimde küvetiş falan yıkarım zaten , c.tesileri kendimize ayırdık. ders çalışıyoruz kahvaltıdan sonra akşamda genelde dışarda oluyoruz.

yok be süpercim ev hiç kalabalık deil ben öle çok eşya sevmem vitrin takımı falan almadım hatta salonum da sadece bir köşe koltuk var bi tv ünitesi bi de yemek masası öle heryeri halıyla da doldurmadım oturma odamda da ikitane kelebek koltuk var bi tv o kadar yani ben kalabalıı sevmem ama benim evim büyük 3 oda bi salon iki banyo iki de antre var 135 metrekare yere kadar camlı salonda iki cam var iki de balkon var evde canım çıkıor valla yaa

arsecim benim duşakabinim cam ben banyoya girince çıkarken duşakabine ve zeminine hani püskürtmeli banyo temizleyicileri var ya onları sıkıorum sonra da duruluorum ama leke y apıor sen ne kullanıosun banya temizlii için hayatım

aferin arse...o kadarda paralama kendimi heaven de ablam gibi..ablam çlaışmıyor ondanmıdır nedir paso tülleri yıkıyor..gelmiş bana diyor tülleri yıkmadın mı daha diyor..
hop dedim yuh dha yeni geldik ne hemen perdesi ya..:88:

ben bu pazar banyoyu yıkıcam iyice ,,bide mutfak camını silicem sadece bitek onun perdesini açıyorum ..zaten normalde güneşliklerim hep çekilidir...sadece pazarları açarım güneşliği camı falan...havalansın diye..

benimde duşakabin cam işte acayip leke tutuyo o yüzden kendime huy edindim mutlaka her duşta yıkıyorum, Cif banyo kullanıyorum bide sana ipin ucunu vereyim, annem öğretti çok rahat oluyo küvet duşakabin temizliği
bak şimdi hani bilirsin araba yıkama fırçaları vardırya, onun kısa saplısından bir tane al ve onunla temizle. hiç uğraştırmıyo ve el değmeden deterjana falan hallediyosun. ovalamak falanda gerekmiyo

benim mutfağımda camın üstünde küçük pencere var...o hep açık kalıyodu perdenin oraya gelen kısmı dışardan estikçe tozlar yapışmış iz yapmış perdeye..benim yıkansa bi o yıkanır yanii..

tatlım benim evimde 3 oda 1 salon ve senin dediğin gibi çok büyük 130 metrekare. ama 2 kişi yapınca 2 saatini bile almıyo insanın, tek başına yapmaya kalkarsan acayip yoruyo ve bitmek bilmiyo.

ay ben küvet hiç sevmiyorum yaaa...annemlerde vardı..Allah tan bizde küvet müvet yok....
duşakabin demişken pazar günü onada bi su tutayım bari

hmm ii fikirmiş arsecim yaa bende o cif banyodan kullanıorum o da leke yapıor yaa sinir oluorum varya kafayı yicem resmen sıkıorum sonra da duruluorum ben ama fırça ii fikirmiş yaa onlardan alıim ben hani bu arabanın camlarını yıkatırken benzincilerde falan küçük tüysüz fırçalar kullanıolar onlardan mı yoksa normal uzun fırçalı kısa saplı olanlardan mı diyosun hayatım

ya ben eşime yaptırırım ama bu sefer de onun yaptıı işi beenmem hiç bi anlamı kalmaz sil desem köşe bucak silmez ki o ne biliim içim rahat etmez işte aman bakalım bulcaz bi çaresini artık

bizim evde 100 metrekare 3+1 .... ama ben çok zorlanmıyorum yaa eşim yardım ettiği için...mesela balkon benim işim değil o temizliyor..ben süpürüyorum siliyor... bazen çamaşırları makinaya atıyor bazende asıyor....

heaven eşin yardım etmiyormu sana..

heaven bizimki benden daha titiz, pirizlere camların önündeki mermere kadar heryeri siliyor maşallahı var
bide bekar yaşamışlığın verdiği mecburiyetten öğrenmiş tabi, ee birazda huy ,yapı meselesi

zuzucum edior ama çok deil aslında ben temizlik hafta sonları yapıorum bi de evlendik evleneli cumartesileri çalıştı sadece bir hafta evdeydi onda da o dışarda işleri vardı oraya gitti iki saat falan ben de o yokken yaptım bi de ben çok ona yaptırmak istemiorum yaa ne biliim beenmem yapamaz gibime gelior geçen gün mesela çamaşır astık birlikte bulaşık makinasını boşaltır en fazla salata falan yapar sofrayı kurar kaldırırken yardım eder hafta içi yemek yaparken yardım eder öle ev işlerinde pek yardımcı deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…