2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar bikaç tane smıle eksik ya...
hani uykusu gelen esneyen smıle vardı mırmırmrır mı ne
bide gözlerine birden açıp hoop diye arkaya bayılan bi kafa vardı oda yok.....
veeee dua eden amin diyen saruböcüq yookkk

kızlar ben bu hafta 7 de çıkcam mesai yapıcam yanii (lafta mesai ,ücret mücret yok)
öğlenleri de çıkmıcam burda atıştırcam...

bayrm tam tatil olsun diye 9 gün değil ama 5-6 gün falan...yoksa patrona kalsa 3 gün

bende işlerimi hafifletip çatır çatır iznimi almak istiyorum....

günaydın kıslar dün giremedim nete işten de erken çıkıp eve gittim rahatsızdım istifra ettim pazartesi günü akşam dün de kendimi pek iyi hissetmedim evdeydim yattım biraz bugün geldim iyiyim ama şimdi ya kıslar ne dicem benim ev işleriyle başım dertte ne zamandır hiç bişi yapamadım cam silinmesi lasım buzdolabı silinmesi lasım mutfak dolapları silinmeli balkonlar ayrıca yerler banyo tuvalet offfffff nasıl çıkıcam kıslar işin içinden been bir bilen varsa sölesin bana yaaa:95: siz nasıl yapıosunuz bunları

heaven günaydın
tatlım normal temziliği anlarımda sen daha ne kadar olduki evleneli cam siliyosun buzdolaboı siliyosun mutfak dolabı siliyosun ??

canım senin adetin ne zaman?

bu arada camları epeydir bende silmiyorum nedne durumum dan dolayı silmiyorum..wc falan sürekli temizlerim oraya bi süpürge falan koydum ettim her girişimde pis hissedigimde 2 dk temizlerim banyoda çek çek var kirli gördüğümde hemen su dök haftada birde silerim. haftada 1 süpürüyorum yetyo

heaven cumartesi çalışmıyorsan hafta sonuna bölebilirsin işlerini...

yada bi pazarını temizliğe ayırcaksın başka çare yok...

ayrıca kusma falan noluyoz kıss bence sen bi test alıp yap yaaa

CAMLAR ÖYLE HER ZAMAN SİLİnmez heaven..
her hafta cumartesi komple yerleri silerim tozları alrım camlar iyice kirlenmeden silmem ben.
mutfak fayansları dolaplarıda öyle her zman silincek şeyler degil zaten..

heaven fazlası zarardır canım..
sen pek titizsin sanırım titizlik hastalıktır derler..

aman dikkat et yawrim:)

çekçek ne kıslar ben haftada bir yapıorum ama daha hiç cam silmedim cumartesi çalışmıorum bu hafta yapıcam artık ama yarın bir odayı cuma bir odayı temizlersem cumartesiye daha az işim kalır akşamları yapıcam artık napiim fatmacım adet günüm 15i ile 20 arası olurum geçen ay biraz erken olmuştum o yüzden bilemiorum zaten bayramdan sonra test yapıcam olmıcak böle ama şimdi bulanmıor midem istifra ettiimde üşüme de geldi gece bana şuanda bulanmıor midem ama bişi varmıdır ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…