2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar sitenin kullanımında bi zorluk yok kii....rengi değişmiş bide şu smıle ler kötü olmuş yani gelişmiş cevaptan yazınca ancak çıkıyor....
onun dışında işkence kadar bi değişiklik yokki...

öncesi şimdikine göre daha pratikti sadece...

alışana kadar böyle gider heralde, ben hiç şikayet etmiyorum, siteye girememek benim için en büyük işkence olduğu için bunu problem olarak görmüyorum

aynen alışına kadar sekeriz..
çözdükten sonrada aaa ne iyi olmuş deriz ben şuan pek inceleyemiyorum..

ama şunu sevdim..özel mesaj kutusundaki msjları eskiden tek tek silmek çok zordu ama şimdi secerek siliyorsun topluca ..

arse canım yok hamile deilim mide bulantım falan hiç bi hamilelik belirtim yok şuanda ama çocuk istemeye başladık yaa doktora gidip çocuk için uğraşsak mı anca olur belki bilemeyiz ki böle milleti hamile gördükçe özenioruz yaa ama bilemiorum ki

kıs çok yenisiniz yaa...önce bi düzenini oturt bakalım..kendine güveniyormusun..eşine güveniyormusun...
emin olmadan hiçbirşey yapma..bu herşey için geçerli....

hadi bakalım hayırlısı olur inş...

hayatım kendimi bilmiorum ama eşime güveniorum çocuk delisi birisi zaten ben de çok severim tek şüphem yetişebilecekmiyim yoksa illaki olucak çocuk hayırlısı neyse o olsun zaten hayırlı deilse biz istesek de hayırlı olduunda olur zaten

heaven acelen ne yaa önce evliliğe alışında sonra çocuğa alışırsınız

ya zaten o olup da doğana kadar 1 sene geçicek en az alışırız o zamana kadar evliliie ben sadece kararsızım zaten bir yanım olsun dio bir yanım kararsız olmasını istememin sebebi de ben 26 yaşındaım doğunca 27 olucam ikinci çocuu da hemen düşünemem ya 30 yaşından sonra çocuk yapmak sakıncalı olmaz demiorum olur elbette çocuk ama sakıncası yok mu var o yüzden daha da beklersem ikinci çocuk için 30u da geçicem korunurken korunurken olmassa çocuumuz bir de o zaman tamamen herşey için geç kalmış oluruz yaşımız 19 20 deil ki bekleyelim

zaten insan evliliğin ilk günlerinde bi afallıyor e bide hamilelik psikolojisi binerse üstüne...
kendine güveniyorsan tabiki olsun bizde seviniriz...

dün halamın kızı geldi istanbuldan anneme ..bizde görmeye gittik daha yeni doğan bebeği var...Allah ım ağlarken nasıl susturcağını bilemiyor insan..bikez daha gördümki hazır değilim ben mesela..eşim de dedi aşkım sakın bana bebek deme :)))) çünkü o da gördü zorluğunu ki okadarcık kısmı bizim gördüğümüz...
ben bebek büyütemem güvenemiyorum kendime o ağladıkça bende ağlarım sabrım desen hiç yok ..nasıl bebeğe bakayım..

ay ne uzun oldu

şunu şölücektim :) heaven 26 yaşındamısın ben daha küçük tahmin ediyodum..:)))

heaven herşeyin hayırlısı tabi öncelikle. hakkında hayırlısı olsun.
çocuk çok farklı birşey, bilmiyorum fatmaylada aynı şeyleri konuştuk, eşim çok çocuk seviyo diyosun ama sevmekle bakmak aynı şey değil,
onun sorumluluğu psikolojisi bambaşka. yani ben şahsen 28 yaşındayım eşimle 10 yılı aşkındır tanışıyoruz beraberiz, ama daha evliliğe alışmakta zorlanıyorum, bide çocuğu düşünemiyorum bile

ya haklısınız da kıslar ben çocuk bakmaya karşı da çok sabırlıımdır yani ağlar olsun o da onun tuzu biberi illaki olucak bu hiç bir zaman hazır hissetmez insan zaten çocua karşı kendisini çünkü çocuk bakmak zaten zor ama ilerleyen yaşlarda daha da sabırsız olucaz o zaman daha da zor gelicek bilemiorum benim tek korkum ilerde çocuk sahibi olmak istediimizde çocuumuzun olmasının zor olduunu öğrenirsek yaşımız da geçer bir de onun için uğraşmayalım bakalım neyse hayırlısı daha karar vermiş deilim zaten zuzucum 26 yaşındaım hatta 26 bucuk yaşındaım :)

11. Hafta

• Yaklaşık tüm yapılar ve organlar oluştu ve çalışmaya başladı.
• Parmaklar ve topuklar ayrıldı: Çocuğunuzun kıymetli ayağına bir bakış atın.
• Saç ve tıraklar büyümeye başladı.
• Cinsiyet organları, uygun cinsiyet karakterlerine göre oluşmaya başladı: Kız veya erkek çocuk sahibi olacağınızı ultrasonda görmenize birkaç hafta kaldı; hiç pembe ya da maviyi hayal ettiniz mi?
• Amniyo sıvısı birikmeye ve böbrekler çalışmaya başladı: Bu sıvı temel olarak sudan oluşur ve bebeğiniz rahminizde yerleşirken bir yastık görevi görür.
• Bağırsak duvarlarındaki kaslar besinleri sindirmek için kasılmaya başlarlar.
• İkili test zamanı: 11-14 hafta arası yapılan bir Down Sendromu tarama testi için uygun gebelik haftalarına girdiniz.
• Yavrunuz 4.1 cm uzunluğunda ve 7 gr ağırlığında.

ay gördüm gördüm :))) güneşi gördüm hehehehehe:))))))

maşallah fatma ay belli olmuş kıs önceki koyduklarından hiçbişy anlamıyordum ama bu çok belli ya...
kendi görüntünmü fatma yoksa netten mi koydun kıs....

heaven ben daha 22 yim ...bana görede 24 yaş ideal geliyor bebek için ama tabi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…