2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy kuzucukkk büyümüşşşte el öpmeye gelmiş teyzelerini :103:

maşallah canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş darısı başımızaa

evet teyzeleri büyüyho yavaş yavaş artık bunu netten koydum canım ben mahrumiyet bölgesinde oldugumdan böle çıktı falan vermiyorlar gerçi veremiyorlar ellerindeki ultrason anca gösteriyo :):):):):):)

sabır konusunda doğru söylüyor olabilirsin yaa ..çok karışık bi mesele..
sen diyorsunki ilerleyen yaşlarda sabrımız azalacak...
ya ilerleyen yaşlarda sabrımız oturursa ..

fazla düşünmemek lazım hazır hissettiğinde yapıcaksın ya..çok ince düşününce de insan karasız kalıyor

şeyy ımhhh empatik neredeki topiğimizin ikinci hamilesi ..yanlış hatırlamıyorum demi kzılar...
3. yü merakla bekliyoruz hehehe

amaana boşverin kıslar hayırlısı neyse o olsun hepimiz için Allah isteyen herkese yaşatsın annelii kucaınıza bebeinizi aldıınızda onun kokusunu içinize çektiinizde herşeyin üstesinden gelecek gücü bulursnuz emin olun düşünmeyin ince ince hayat geçip gidior sonra boşverin herşeyin sabrını verir Allah

bazen bende bebek istiyorum kızlar,,
sonra düşünüyorum topu topu ne kadarlık evliyim,, ideallerim ne olacak diye,hazırmıyım,hangi şartlarda dünyaya getireceğim diye,bebek olana kadar yapabileceğimiz kadar şartları iyileştirmek en iyisi
neyse
herkese afiyet olsun kızlarrr

hehehe şuna bakın kızlar çok komik...
birden kendimi gördüm....:104: :))))))

ettir balıktır pek böle tutupta temizleyip yapamam super ..tutamam yanii parmak uçlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…