2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hem buarada ben daha hiç balık yapmadım....

geçen eşimle konuşuyoduk hamsi buğulamayı tarif etti bana bi gün yapıcam bak diyo ben senden daha iyi biliyom

ben balıgı tutamam zuzu bir keresinden bende o şekil olmuştum..amca rica etmiştiç...işyerinde gitti yapacaktım balıklarda büyüktü korktum geri döndüm ben yapamıcam valla dedim..yılana benzetiyorum balıgı:122:

kızlarr yok daha nelerrr. balığın nesini yapamıyosunuz anlamadım :26:
zaten balıkçıdan temizletip alıyosun, fırınsa fırına koyuyosun, ızgaraysa ızgaraya, yani balıkla elinize alığ oynamanız dans etmeniz gerekmiyoki :103::123:

walla ben alsamda temizleyemem..aldığım yere temizletirim...

hamsi küçük ama temizlerlermiki bilmem..

Ben balıgı agzıma sürmem arsecim..
Eşimde yiyemiyor ben yapmadıgım için gecen annem yaptıda yedi :)

benim eşim yemiyor balık...kırk yılda bir...annesi bize balık yapıyor ona tavuk....
bende eğer temizleyip önüme koyan olursa yerim başka türlü zaten aklıma gelmez hiç yemesem...

ama geçen tv de gördük hamsi buğulama..az bişşey yapsammı dedim..eğer hamsiyi temizlerlerse ben ayıklamadan yiyemiyorum hamsiyi bile..

Son düzenleme:
kızlar balıksız bir hayat düşünemiyorum, biz mutlaka yiyoruz haftada en az 1 kere.
ben evdede yapıyorum, galiba sevdiğimiz için bize kokusu falan hiç kötü gelmiyo, tabi tüm evin pencereleri 2 gün kapanmıyo

merhaba kızlar herkesinnnnnn gecmiş bayramı mubarek olsun.Rabbim tekrarını yaşatsın.inşaallah iyisinizdir
bende bolboldinlendim sidene güzel bir bayram yasadım ailelerimizle denize bile girdim.kısa kollular gez.......denize gir.....acık temiz guzel ne sıcak ne soguk hoş bir hava geride bıraktım.işdeyim pztesi sendormu poffffffff
hemencık bitsin bugun ...herkese kolay gelsinnnnnn

idrar testi için sat kadar bekle kanda ise varsa çıkar herhalde ama her ihtimale karşı son adet tarihini bekle derim.zaten az kalmış adeet tarhinede eger çok istiyorsan bi kan tahlili yaptır... ne gibi belirtilerin var

idrar testi için sat kadar bekle kanda ise varsa çıkar herhalde ama her ihtimale karşı son adet tarihini bekle derim.zaten az kalmış adeet tarhinede eger çok istiyorsan bi kan tahlili yaptır... ne gibi belirtilerin var
cok sık idrar hep bıseyler yemek istiyorum(normalde yemekle ısım olmaz)halsızlık cok uyuyorum bide.bu sabah da mıde bulantım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…