2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy deliricem şimdi.
hatırlıyomusunuz ben ing. kursuna gidiyodum kızlar, 3 kur aldım ilkine gittim, ,ikincisi düğün zamanına denk geldi gitmedim dondurdum düğünden sonra giderim diye.ben evleneli 5 ay oldu hala bekliyorum.arıyorum her ay bir sonrakine atıyolar,yok bidahaki ayın başında başlayacak diyolar, tekrar arıyorum bidahaki ay diyolar, en son aradığımda kasım başıydı, bayramdan sonra ay sonuna doğru başlar diyolardı,şimdi tekrar aradım, aralık ortası diyolar. kafayı yiycemm

kısllar selam herkese. yazdıklarınızı ara ara okudum ama hiç yazamadım. biz bayram boyunca gezdik. bu arada vestelde kampanya vardı bulaşık makinası aldım nihayet. ne zamandır arada kalmıştım.

kısllar selam herkese. yazdıklarınızı ara ara okudum ama hiç yazamadım. biz bayram boyunca gezdik. bu arada vestelde kampanya vardı bulaşık makinası aldım nihayet. ne zamandır arada kalmıştım.

hoşgeldin ne kadara aldın cnım

Güle güle kullan yarenay çok iyi yapmışsın canım..
Arse ne için kız anlmadım ben neyi erteliyorlar

yarenay iyi günlerde kullan.

super kurs başlangıcı için oyalıyolar. sınıfın dolmasını bekliyolarmış falan filan

tabi canım parayı peşin verdik, kurum karşılıyo kurs parasını,yoksa ben çoktan zaten rest çekip çıngar çıkarmıştım hiç işim olmaz ne diye gitmek isteyeyim. başka kursa giderdim.

:122::128::124:Kıslar hepinize iyi akşamlar..
Bir pazartesi olarak bugün güzel gecti bana atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…