2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cok sık idrar hep bıseyler yemek istiyorum(normalde yemekle ısım olmaz)halsızlık cok uyuyorum bide.bu sabah da mıde bulantım oldu

hımmm benimde öle olmuştu ben adetime 2 gün kala idrarda yapmıştım silik şekilde çift çıkmıştı aynı gün kanda yaptırdım 3 haftalıkmış megerse.. haftaya yaptır bence. varsa büyük ölçüde çıkar

işl canım haftaya yaptıracam.tsk ederım.belımde karnımda cok agrı var bıde

hımmmm.. hayırlısı inş. ama dikkat et şüphen var ilaç vs falan alma kendine dikkat et.. bende ilk başlarda böle gaz sancısı gibi karnım agrıyordu...

ayyyyyyyyy evim temzilenecek heryer silinip süpürülecek.. o kadar yıkancak çamaşırım var ama bende 1 gram halim dermanım yok ufff yaaaaaaaaaaaa

sanırım artık eskisi diye birşey yok arkadaşlar buna bir an önce alışmamız gerek. çünkü eskiye dönüş olmıycak güvenlik açıkları yüzünden site sürekli saldırı alıyormuş ve forum firması artık eski forum şeklini desteklemeyeceğini bildirmiş. çoğunu biz farketmiyormuşuz bize aksettirilmiyormuş ama bu saldırılar çok sık oluyormuş lütfen sitemizin güvenliği açısından biraz sabırlı olalım.elbette ki aksaklıklar da çözülecektir. bayramda bile sürekli çalıştı adminler

KIZLAR SİTE DEĞİŞTİGİNE DAİR BİR YAZI BULDUM SİZDE OKUYUN..
BİR SÜRE BÖYLE DEVAM ETCEKMİŞ..

VALLA İŞE KORKARAK GELDİM AMA ZAMAN BANA İYİ GECTİ BUGÜN :)

ben sıkılmaya başladım şimdi ,hayret bir şekilde işlerimde bitti, valla şuan oturuyorum nette geziniyorum, gazete okuyayım bakalım

bende bi süreliğine zamanı durdurmak istiyorum şuan...çok karıştım...bi çok yere yetişmem lazım ...
ödemeler için müşterileri arıcam hatırlatıcam bugün vergi var...bankaya yetiştircem gelenleri...
sonra bugün muhasebeciler derneğine gitmem gerek bi evrak göndericem sgk ya .yarın son...:111:

kıslar sizce bankada çalışmak nasıl birşey..güzel midir..bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?

bide bankacı bayanların yükselmesi için müdüre yaranması, müşterilere yaranması çok önemliymiş diye duydum

benim bir arkdaş çalılıyorda lise mezunu maşallah diyim gözüm kalmasında..
kıs şubeyi birinci falan yapmış diyorlar..işte bu müşterilerden ötürü..
primler falan..güzel para kazanıyormuş..
gecen bir arkdaşımla konuşuyordumda..aa hatta misaifirm var dedim ya...o arse..yemeklerimi begendi..kırk yıl kadınlar gibi yapmışın dedi.

onun annesi güzel yemek yapr annem gibi yapmışın dedi..patlıcan yemeğini her kadın yapamaz dedi..:122:

banka işini dene diyor..
bankda avantaj çok diyor bir bakmışın müdür yardımcısı bile olabiliyor insan diyor

valla kız bankada çalışıyor..şuan açıktan okuyor ama..hala sınıf gecebilmiş degil..
tanıdık vasıtasıyla girmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…