2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman nazar degmesin tatlım sevindim..
inş.gecer sınavı herşey dilediğiniz gibi olsun..gulbum

kızlarr biliyomusunuz bayramda eşimin ailesi geldi izmirden,bayramı birlikte geçirdik,1 hafta kaldılar

ajikal ilk kez mi geldiler nasıl geçtii????ayy eşimin ailesi buraya daha hiç gelmedi allah nasip etmesin dicem beddua gibi olacak

slm sinem

ee nasıl gecti ajıkal???

hadi ya kpss girmek isterdim bende bir ara merak saldım da gulbum..şu sayısal yüzünden girmek istemiyorum matematik kısmında başarılı olmamıyorum canım ya

kızlar ne kadar seviyorum seviyorum desem de sinir oldum gerçekten,
garip garip davranışları var,anlatmaya kalksam belki incir çekirdeğini doldurmaz ama öff sinir oldum kısacası

hiç gülesim yoktu kızz süper:)))hakkaten bi nevi bekçiilik benimkisi monitör bekçiliğii:)))
bu arada eşiminde matematik kötü ama 10 tae yapmayı umut ediyo diğerlerine asıldı.keşke deneseydin süpercim.

peki bişey sorcam gulbum.ç..diyelim girdim ben matametik çok başarısız 0 puan digerleri iyi 70 almama yeterli ne olur sonra..işe yararmı kız..
mattan nefret ediyorum nefret...yüzüne bakmak istemiyorummm

eşin ne olmak istiyor

aman çok zor kız ajikal kim ne derse desin hiç kimse ailen gibi olamaz en kötüsü bile elin iisinden daha iiyidir...tecrübelerim bana bunu gösterio.küçük şeyler bata bata büyüyo zaten hemşo

harbiden kıslar..ya neden hep karşı tarafa gıcık olma huyu var herkeste..

erkek içinde..bayan içinde neden acaba ..sevdigini paylaşamama duygusu bu nedir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…