2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bayram sofrasına bakın kızlar,tam yemek vakti gelen misafirler
sofrada ne bir pilav ne salata ne çorba
valla akşam akşam sinirlerim bozuldu
benim eşimde 1-2 kere ara annemi sor dedi,kendi annemi aradım sordum,,
zaten çok fazla sormam annelere,,kendim yapmaya çalışırım

Aynen ya bırakın kardeşim beni tariflerimler başbaşa..egilir bügrülür yaparım bende..ilk yapışta hemen olcak diye bişey yok..
Sonra arkamdan demeesin kimse ben ögrettim diye aman aman

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn..... benim kayınvalidede bizde 2 ay kaldı yaa ne dogum günümü kutlayabildik bişi yapamıyorduk o evde olunca birgn çok sinir etti beni yanında oturuyrdum kalktım gittim başka yere ben eşimin yeğenlerne yelek örüyordum 2 tane yeni oldular daha durmadan şurası böle olmuş burası böle olmuş sanki zoraki örüğyrum yaa düşünüp örüyorsun demiorda gıcık oldum bende bıraktım kalktım yürüdüm elim ayağım titremişti vlla ne kadar ii olsalarda bi arada olmuyo anam yaaaa gul_bumm i dedin kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

günaydın kısllaaar :92:

yaşasın hızlı cevap bölümüne gelmiş nihayet smileyler

günaydın offf kızlar bu bulantılar geçeceğine azıyo yaa sabah biraz su içeyim dedim acaip susamıştım kereta çok gördü herhalde agzımdan burnumdan çıktı hepsi ufff... dünde böleydi artık dayanamıorum ağlamaya başlıyorum sürekli...

canım işt tüm bu sıkıntalradn dolayı deniyor annelerin hakkı ödenmez diye. ağlamaların da hamileliğin duygusal tepkilerindendir. sabırlı ol, Allah'a bebişin için şükret. O sana dayanma gücü verecektir tatlım. Bebişini kucağına alacağın günü düşün

ayyy ölede varya bazen dayanılmıyo yaaa aç aç böle gezmek olmuo susuyorum su bile içirtmiyo uffff hafiflese bari ay böle gitmez inş.

canım zor olmalı senin için tahmin edebiliyorum. mide bulantısı kötü bir durum. hepimiz bu etkilerinin hafiflemesi için dua ediyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…