kpss den bahsedliyo ayy bende giricem ama ölesine işte.... zabıt katipliğine bende girmiştim atamam olmadna önce heyecandan klavyede yazamamıştım hihihihihi
nasilsin fatma nasil gidiyor BebiS nasil
Hersey Yolunda mi Canim ??
çok şükür herşey yolunda iyiyiz ikimizde 2 hafta sonra flan dr a gicez işte sabırsızlıkla beklios. belki cinsiyetinide öğreniriz inş.:):):) hafiften karnımda çıktı gibi ama çok küçük
Hadi bakalim ins. Ama Cinsiyet icin daha cok erken degil mi canim ya nekadarlik Tam ?
gulbumm bizim uşaklılar yedirmesini içirmesini çok severler değilmi ?
noldu biliyomusun,
bu bayram biz borçlarımızdan dolayı kurban kesemedik,annemlerde kesemediler,
bayramın 1.günü annem yemeğe davet etti dünürlerini ve bizi işte,adettir hep birlikte ollaım diye
benim sevgili kayınvalidem akşam arkadaşlarını çağırmış görüşmek için bayramlaşmak için,sanki gündüzler çuvala girdi,günler öncesinden annemin yaptığı planı iptal ettim mecburen,
sabah annenler gelsin kahvaltı yapalım dedi kayınvalidem,neyse annemleri çağırdım tamam dediler madem
annemde bayram sabahları bilirmisin bilmem peksimet yapar,cevizli lokumda diyorlar,
gelirken getiririm diye konuştuk,kayınvalidemin haberi yok,neyse akşam konuşuyoruz yarın sabah dedim bari milföyde yapayım kuru ekmek yemeyelim,çeşit olsun
bayram sofrası zengin olmalı bence,şenlikli olmalı gücümüzün yettiğince tabi..ne gerek var yapma dedi,
sesimi çıkarmadım,ertesi gün sabah erkenden kalktım hazırlıklara giriştim,çokda özendim,soframı donattım,dolaptan milföy çıkardım,iç hazırladım.yapıcaksın yani kararlısın dedi elimdeki paketi görünce.bende dedimki bayram sofrası bu normal kahvaltı değilki dedim.neyse zaten benim milföyler kapış gitti ama sinirde olmadım değil,kimin yiyeceğini kimden esirgiyosun.
annemler sağolsun kurban kesemediğimizi bildikleri için gelirken 1 kilo et getirmişler,canım çekmesin diye...
evde 3 erkek 2 bayanız,dedim bari akşam kavurma yapalım,2 avuç etten kavurmalık et ayırdı gerisini buzluğa koydu,anne diyorum 3 tane erkek var bak bu kavurma çok güzel olur herkese tatlı gelir,yetmedi olmasın çok yapalım kalanı dolabı koyarız,
bir inatki sormayın,mümkünatı yok ikna olmadı.allahım müdahale müdahale,hayatında hiç kavurma yapmamış bile,eti haşlamaya kalktı,neyse ben elinden aldım bunun,nasıl yapılacağını anlattım,rahmetli babam sacda çok güzel yapardı ordan biliyorum.
kavurmayı yaptık,orta boy bir tencerede 5 kişi kızlar düşünün,bide et pişince iyice çekti,ne yediğimi anlamadım
tahta kaşıkla 1 kaşık et yiyebildim,eşiminde tadı damağında kaldı,garibim doymadı,ertesi gün annemlere gittik orda doyasıya yiyebildi.
11. haftanın içindeyiz 12. hafta iken belli olanlar var haziran 2011 annelerinde öğrenenler var bebişe baglı gösterir inş.
ins. gösterir bence erkek olucak gibi
peksemeti bilmem mi ajikal bayram kahvaltılarının vazgeçilmezidir.valla allah tan senin evin ajikal kendi evin olsa demek ki hiç bişiy pişirmeyecek...benim kayınvaidem de aynı ne yemekten anlar ne de ikramdan kendi oğlu bile aç geliyo valla boşver çabuk gitmişler ama tatilin sinir olmakla geçmiş...allah ne bizi onlara ne de onları bize muhtaç etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?