2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

matematik yapmazsan diğerlerini full yapsan en fazla 80 85 alırsın.eşimzabıtkatipliği istiyo 70 gerekiyoamane olsa girecek valla özelden çok sıkılmış durumda ankaradan da nefret etmeye başladık tek çıkar yolumuz bu sınav...olmazsa yerel yönetim kadroları için uğraşacak.biraz torpilimiz var ona güveniyo ama bakalımm

kpss den bahsedliyo ayy bende giricem ama ölesine işte.... zabıt katipliğine bende girmiştim atamam olmadna önce heyecandan klavyede yazamamıştım hihihihihi

nasilsin fatma nasil gidiyor BebiS nasil
Hersey Yolunda mi Canim ??

çok şükür herşey yolunda iyiyiz ikimizde 2 hafta sonra flan dr a gicez işte sabırsızlıkla beklios. belki cinsiyetinide öğreniriz inş.:):):) hafiften karnımda çıktı gibi ama çok küçük

inş..olur gulbum..a demek yapmasamda olur he..ay belki seneye girerim..devlet olmak güzel duygudur.
benim babamın bir arkdaşı var bana demişti kpss gir..70 al..seni istedgin yere sokiyim dedi..adalet bakanlıgına falan nereye istersen dedi..

gulbumm bizim uşaklılar yedirmesini içirmesini çok severler değilmi ?
noldu biliyomusun,
bu bayram biz borçlarımızdan dolayı kurban kesemedik,annemlerde kesemediler,
bayramın 1.günü annem yemeğe davet etti dünürlerini ve bizi işte,adettir hep birlikte ollaım diye
benim sevgili kayınvalidem akşam arkadaşlarını çağırmış görüşmek için bayramlaşmak için,sanki gündüzler çuvala girdi,günler öncesinden annemin yaptığı planı iptal ettim mecburen,
sabah annenler gelsin kahvaltı yapalım dedi kayınvalidem,neyse annemleri çağırdım tamam dediler madem
annemde bayram sabahları bilirmisin bilmem peksimet yapar,cevizli lokumda diyorlar,
gelirken getiririm diye konuştuk,kayınvalidemin haberi yok,neyse akşam konuşuyoruz yarın sabah dedim bari milföyde yapayım kuru ekmek yemeyelim,çeşit olsun
bayram sofrası zengin olmalı bence,şenlikli olmalı gücümüzün yettiğince tabi..ne gerek var yapma dedi,
sesimi çıkarmadım,ertesi gün sabah erkenden kalktım hazırlıklara giriştim,çokda özendim,soframı donattım,dolaptan milföy çıkardım,iç hazırladım.yapıcaksın yani kararlısın dedi elimdeki paketi görünce.bende dedimki bayram sofrası bu normal kahvaltı değilki dedim.neyse zaten benim milföyler kapış gitti ama sinirde olmadım değil,kimin yiyeceğini kimden esirgiyosun.
annemler sağolsun kurban kesemediğimizi bildikleri için gelirken 1 kilo et getirmişler,canım çekmesin diye...
evde 3 erkek 2 bayanız,dedim bari akşam kavurma yapalım,2 avuç etten kavurmalık et ayırdı gerisini buzluğa koydu,anne diyorum 3 tane erkek var bak bu kavurma çok güzel olur herkese tatlı gelir,yetmedi olmasın çok yapalım kalanı dolabı koyarız,
bir inatki sormayın,mümkünatı yok ikna olmadı.allahım müdahale müdahale,hayatında hiç kavurma yapmamış bile,eti haşlamaya kalktı,neyse ben elinden aldım bunun,nasıl yapılacağını anlattım,rahmetli babam sacda çok güzel yapardı ordan biliyorum.
kavurmayı yaptık,orta boy bir tencerede 5 kişi kızlar düşünün,bide et pişince iyice çekti,ne yediğimi anlamadım
tahta kaşıkla 1 kaşık et yiyebildim,eşiminde tadı damağında kaldı,garibim doymadı,ertesi gün annemlere gittik orda doyasıya yiyebildi.
bide esas sinir olduğum,eti getiren benim annem,pişirecek olan benim,
artık o evin hanımı benim ama kararı veren o...aç kalan gene biz,
yanına ne pilav ne bir sofra kuru kuru yedik,başka bişey yaptırmadı hahahah çok komik ya

Son düzenleme:

anlamadıkları şeye ne karışırlar anlamam ki:):):):) bizde bayramın 2. günü eşimin tüm ailesi pikniğe gittik eşimin ailesi baya bi kalabalıktır sadece kardeşleri eşleri çocukları gttik ama eşimin 12 kardeşi olunca sadece 2 ale gelemedi 2 tane saç ta et kavurması yaptık ufff ne süperdi yaaa hala tadı damağımda uffffffffffffffff

anam dolmuş taşmış ajıkal..şu katışma huyları yokmu bırak kız nasıl biliyorsa öyle yapsın..bilmişlik yapıyor güya

peksemeti bilmem mi ajikal bayram kahvaltılarının vazgeçilmezidir.valla allah tan senin evin ajikal kendi evin olsa demek ki hiç bişiy pişirmeyecek...benim kayınvaidem de aynı ne yemekten anlar ne de ikramdan kendi oğlu bile aç geliyo valla boşver çabuk gitmişler ama tatilin sinir olmakla geçmiş...allah ne bizi onlara ne de onları bize muhtaç etmesin...

benim eşimde ben bişeyi yanlış yapınca hemen diyor annemi ara sor diyor..
bayramda tatlı yaptım şerbet tarifini arıyor annesine soruyor..sonra teli bana verdi..şöyledir böyledir anlatıyor..
sanki ben onun bildiği gibimi yapmak zorundayım hep..böyle olunca hevesim kalmıyor bişey yapmaya..

doldum süper ya,sesimi çıkarmadım ama bayramdan hiiiiiç ama hiç birşey anlayamadım,
annemin sofrası olsaydı,ah anneem canım annem,
allahtan yakınız sürekli yemeye gidebiliyorum anneme

kızlar bide bişey sölicem ben hala annemin klucağına oturuyorum biliyomusunuz,küçük çocuk gibi
hatta diyorum ki benim çocuğum oluncada çocuk benim kucağımda ben senin kucağında oluruz hahahaha

hemen bişey oluyor annemden tarifini al diyor..
kurufasulyeye kıyma a tdiyor ..dedim ben hiç öyle görmedim ..hemen diyor benim annem yapıyordu diyor..bizde vardı diyor..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn..... benim kayınvalidede bizde 2 ay kaldı yaa ne dogum günümü kutlayabildik bişi yapamıyorduk o evde olunca birgn çok sinir etti beni yanında oturuyrdum kalktım gittim başka yere ben eşimin yeğenlerne yelek örüyordum 2 tane yeni oldular daha durmadan şurası böle olmuş burası böle olmuş sanki zoraki örüğyrum yaa düşünüp örüyorsun demiorda gıcık oldum bende bıraktım kalktım yürüdüm elim ayağım titremişti vlla ne kadar ii olsalarda bi arada olmuyo anam yaaaa gul_bumm i dedin kimseyi kimseye muhtaç etmesin

doldum süper ya,sesimi çıkarmadım ama bayramdan hiiiiiç ama hiç birşey anlayamadım,
annemin sofrası olsaydı,ah anneem canım annem,
allahtan yakınız sürekli yemeye gidebiliyorum anneme

kızlar bide bişey sölicem ben hala annemin klucağına oturuyorum biliyomusunuz,küçük çocuk gibi
hatta diyorum ki benim çocuğum oluncada çocuk benim kucağımda ben senin kucağında oluruz hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…