2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok komik demi yaaa cumartesi vazgeçilmezim...komik şeyleri severim....yarında komedi dükkanı var..sen izliyordun sanırım ..

bu akşam öylebir geçr zamnki var...acaba berrin le ahmet napıcak yaa...bari bi çift mutlu olsu

kızlar burdan bi arkadaşın zayıflama öyküsüyle fotoğraflarını çalıp başka bi sitede yayınlamışlar...birde yayınlayan admin ,o rsimlerdeki kendisiymiş gibi anlatmış....
ne kadar kötü....ayrıca biçok sitee yayınlanış sadece 1 tane de değil....onunla uğraşıyordu kız kaç gündür..

şu arsede bi baksaydıda silseydim albümü:18:

Korkma be canım:86:

onunn topiğinemi gittin :2:

selam inci al yavrım tüm selamlar senin olsun:80::80::80::80::80::80::80:

ben öyle bir geçer zamanki yi izlememek istemiyorum çok sinirleniyorum çünkü. çarşamba komedi dükkanı, cuma önce şen yuva sonra kavak yelleri, cumartesi de yahşi cazibeyi kaçırmamaya çalışırım. bi de bu pazar yeteneksizsiniz türkiye çok güzeldi ya. ali çok güldürdü beni

SUPER ÖZEL MESAJ ATMIŞTIM CEVAP VERDİ...
artık girmiyorum fazla dedi....mailine de gidince özel mesajım ordan görmüş....

pazartesi---- kanıt
salı---------- öyle bir geçr zamnki
çarşamba---- komedi dükkanı
perşembe---- dürüyenin güğümleri vardı galiba :)
cuma-------- geniş aile
cumartesi---- yahşi cazibe,
pazar günü boşuz ne denk gelirse :))))))

ezel
küçük sırlar
bitmeyen şarkı
arka sırakiler

bunlarda benim favorilerin kızlar..

öyle bir gecer zamnkiyi izliyince göz doluyor be:84: çok acıklı..insanın psikolojisi bozuluyor..berrine sinir oluyorum aptal kendi ailesinin sorunu yetmiyormuş gibi
gidip çete başına aşık oluyor..aptal seveni görmüyor
geniş aileyide izliyoz eşim seviyor.

zuzu seninle zevklerimiz hemen hemen aynı. kanıt her pazartesi uykusuz bırakıyor bizi. biz sabahları 6,30 da uyanıyoruz. Kanıt'ta 12,30 dan önce bitmiyor, o bitmeden de bırakıp gidemiyoruz ya ertesi sabah kalkınca (misal bugün) çok kızıyorum kendime

heheheh aynen yarenay....

super bence berrinle ahmet birleşsin yaa.....diğer çocuğu sevmiyorum hain gitti ahmetin yerini ispiyonladı...pis yaratık...
ahmetle daha çok yakışıyolar

ohh iy yapmış..
boş işler adamı ahmey bey..

digeride daha iyi zuzu..her açıdan..tipe ne bakıyorsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…