2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hem en başından o çocuk çok sinir bozucuydu ...berrinle bile kavga etmişti kolunu falan sıkmıştı kantinde...sonradan aşık oldu...
taa ozaman itici gelmişti bana....berrine de o yüzden itici geliyordur

herkes dizileri yazmış bizim dizi menüsü ise FB tv- NTV spor-Kurtlar vadisi-- kavga dövüş başka dizileri zoraki seyrederim.hihihihihi benim adam fbtv izlese yaa değiştir şunu desem tmm hayatım hemen der arkasından ntv spor u fitil oluyorum o an

nerde bizim kankiler yaa

kızlar eskidik herhalde ondanmı kayıpsınız yahu...
lındark tarihe karıştı..esrant gelmez oldu...hey gidi günler hey..
pazar günü evliliğe 6 ay doluyor kızlar:97:

kızlar slm bende yine aynı şekilde siteye girememe sorunu var. o yüzden artık sıkıldım sürekli aynı sorundan. şimdi tesadüf girdim.çözüm bulamadılar. bizim bilgi işlem bizden değil diyo, burda yöneticiler bizden değil diyo. ben anlamadım gitti. neyse hepiniz kendinize iyi bakın mucckkk

canım google chrome kullanmayı denedin mi daha hızlı oluyo bi dene istersen

herşeyi denedim, onlarla alakalı değil, ben sadece KK ya giremiyorum proxy105 diye bir hata veriyo, sadece böyle arada sırada girebiliyorum.bundan 1 ay öncesine kadar hiçbirşey yoktu, normal sabahtan akşama kadar girerdim şimdi böyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…