2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kıslarrr. yaprak dökümünden ben de şikayetciyim ya. ya işler yoğunlaştı ya da inatla söylüyorum ki bu sitenin değişmesi bize yaramadı...

yeni gelenlere her zaman kapımız açık hoşgeldin sevgi kelebeği

günaydın kızlarrr,
site değişmiş problem yaşıyorum sitede.
Bir kısma kadar açılıyor gerisi açılmıyor.
Sinir oldum dün ya. Bakalım bugün ne olcak!!!!

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
ilk defa bugün sabah işe geldim denedim ve site sorunsuz açıldı hayret ettim.
sitede problem var evet ama site yöneticileri bir türlü bunu kabul etmiyolar. benim çok anladığım bir konu değil ama ben siteye bazen girip bazen giremememin sebebini anlamıyorum. sea1013 senin probleminden biraz farklı benimki,ben hiç giremiyorum siteye

günaydın herkese:80:

arse kız her sabah deniyormusunuz?:86:

zuzu hanım ne oldu yavrüm ahmet evli çıktı vay hain vay:88:

günaydın süper , her sabah ve gün içindede mutlaka 30-40 kere deniyorum ben ama yok yani, şimdi mesela sorun yok, dünde saat 3 gibi sorun olmadı girdim. sorunlar bölümüne yazmıştım orda sizin IP numaranızdan çok kişi giriyosa ondan oluyodur dediler ama mümkün değil, çünkü herkes çıktıktan sonra mesaiye kaldığımdada denedim yine aynı sorun.

bilemicem tatlım
e nasılsın ne var ne yok

aynı şeker

yaprak dökümü..
kimsecikler yazmaz oldu tatlım ondan..bende dedim eskidik biz herhalde dedim

evet lindadrk unuttu gitti
kimsecikler kalmamış, zuzu fatma falan nerelerde ? fatmanın bebişin cinsiyet falan belli oldumu

evet lindadrk unuttu gitti
kimsecikler kalmamış, zuzu fatma falan nerelerde ? fatmanın bebişin cinsiyet falan belli oldumu

ben buradayım canım ama yazacak hiç halim olmuyo bazen okuyorum yazılanları takibinizdeyim cinsiyet falan belli değil daha ama ben çok fenayım yaa bulantılar kusmalar uffffffffff

arse hazır girmişken koş hemen profilimden fotolarıma bak...
seni bakliyordum silicem hadi koş....

günaydın herkese buarada

günaydın kıslar ben de takipteyim ama yazmıorum hiç nedense bilemiorum lindadrkı ben d emerak ediorum neler yapıor acaba hiç girmior bu arada kıslar artık korunmayı bıraktık çocuk yapmaya karar verdik ksesin olarak umarım çok beklemeden olur bu hafta sonu doktora gidicem tahlillerimi yaptırmaya smear testi kan testi idrar testi falan yapılıor ya onları yaptırıcam dua edin kıslar da çocuumuz çok beklemeden olsun :97::106::130:

inş. olur canım ve böyle kusmaların falanda çok olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…