kıs superden sonra sendemi taktın bana
sırada heaven var işte...
super mesajını gördüm şekerim...ahmet o kızın türkiyede kaçak olaraa durmasını engelledi ortada tamamen iyi niyet var canişkom...kağıt üzerinde evlilikleri..senin benim bildiğin karı-koca hayatı değil yani
ve şunu da söleyim..ahmet gözünü kırpmadan berrin için canını vericek nitelikte öyle aşık...ama hakan uyuzu eminim önce kendini düşünür...pis fırsatçı
ben cumartesi gidicem doktora da test neden yaptırmadın bir hastalık kist falan varsa doktor önce tedavi edior sora çocuk yapmaya izin verior gitmesem mi ki ben de yaa bir de bi ilaç verior ya neydi adı onun yaa hamilelik süresince içilior ya hani
hmm evet evet folik asit işte bakalım gidicem cumartesi tahlil için sora deiştiririm doktoru zaten cevizli semayı beeniorum doğum ile ilgili ama çok pahalı bilemiorum bakalım kısmet olursa eğer düşünürüz sora ben yemee gidiorum afiyet olsun herkese kıslar
heaven nerdesin bizim skorlar sıfırlanmış galiba...bana yine olmuştu ya...
mesela senin skorun yok...silinmiş...ben 13 bin küsürdüm....şimdi oynadım puanı kaydediyor dedim heralde geçtim en sonki puanımı aa bide ne göreyim 10 bon puan diyor....