2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kadın olmak gerçekten zor...her eziyet bizde..yine şükürler olsun diyeyimde:89:

her ay adetimiz var ağdamız var doğumumuz var...var da var...

Ağrının gecmesini bekliyorum..
gecince yeni dogmuş bir bebek gibi hafifliyorum..

bundan 2 ay önce tam yataga girerken hasta olmuştm.mışıl mışıl agrsız uymuştum.ne rahattı

kızlarrr bizimki şu dans yarışmasını takip ediyo, tutturdu bizde dans kursuna gidelim diye
şimdi araştırıyorum fiyatları falan bakalım

genelde bayanlar isterdi falan ama...maşallah

merhaba bol hoşgeldin iyiyiz şükür, sen nasılsın.....

kızlarrr bizimki şu dans yarışmasını takip ediyo, tutturdu bizde dans kursuna gidelim diye
şimdi araştırıyorum fiyatları falan bakalım

arse keşke benimki de öyle birşey dese. ama ben evlenmeden önce salsaya gidiyordum, hatta yarışmaya katıldım. ama kocişin kıskançlığı yüzünden evlenince bıraktım. dans yarışmasını izlerken aşkımmmm diyorum hemen olmaz canım lütfen uzatmayalım diyo bekliyorum bakalım biraz zaman geçsin biraz daha üstelicem. ama çok istiyorum devam etmeyi. kocan böyle birşey istediği için çooook şanslısın :87:

ya ne güzel benim kocamda çok kıskanç o konularda zaten kendiside pek sevmez dansı

ben azimliyim ama eninde sonunda ya beni gönderecek ya da kendisi de benimle gelecekkkk. dans etmek hakkım söke söke alırım:92: :92:

yarenay benim pek hevesim falan yok onunda öyle heveslisi değilizde maksat aktivite olsun değişiklik olsun. süperede şimdi yazdım hayatım kurslarla geçiyo bizim.bitanede eğlenceli bir kursa gidelim dedik ondan

GERÇEKTENDE ARSE YA..MAŞALLAH HİÇTE ZOR GELMİYOR....
ben senden küçüğüm ama şimdi desen ders çalış falan... hiç zora gelemem....

sen kurstan kursa koşuyon hem evlisin hem çalışıyon...offf ben kafayı sıyırırdım artık hangisine yetişcen ya

ben eve kendimi zor atıyom ..akşamlarıda anca bir iki iş ya yapıyom ya yapmıyom ..ev işi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…