2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arsecim ben eşimden önceki erkek arkadaşımdan ayrıldığımda başlamıştım salsaya ve ciddi bir bunalımdaydım. yaklaşık 8 ay evden işe, işten eve gidip geldim. arkadaşlarımla falan hiç görüşmedim. 8 ay sonrasında kursa başladım ve beni tekrar hayata o döndürdü. eğer salsaya gitmeseydim kocişle beraber olmam imkansız gibiydi. bunu kendisine de söylüyorum, beni salsaya borçlusun diyorum ama ödedim ben ona borcumu yarışmaya girdin işte falan diyor. bırak salsayı salça yap bana diyor bakalım zaman gösterecek ne olacağını...

ama kızlar şimdi olaya şöyle bakın, benim sabah 9 da mesaim başlıyo, akşam 17,30 da bitiyo, ingi kursuna gidiyorum son 1 aydır kurs ara verdi ama aralık ikinci haftası yine başlıyo. haftaiçi akşam 7 de ona gidiyorum, 22.00 da bitiyo eve gidiyorum. sağolsun sevgilim yardımcıdır yemek yapmışsam yer bulaşıkları makineye koyar toparlar. bende duştu saç baş oje falan derken saat 12 olur yatarım. haftaiçi böyle geçer başka iş yapmaya vaktim olmuyo. belki ben duşa girmeden yemek koyarım o pişerken ben duştan çıkarım falan. haftasonu en erken 10 da kalkarım kahvaltıdan sonra sevgilimde bende ders çalışıyoruz en az saat 15.00 a kadar. ben yüksek lisansa bitirme tezi hazırlıyorum, oda doktorasını yapıyo. sonrasında beraber evi temizliyoruz tabi öyle dip köşe değil, 15 günde bir kadın geliyo temizliğe. akşam 7 gibi falan bitiyo. sonrasında pazarda dahil gez toz yapıyoruz.
ama dikkat ederseniz ben eve dair öyle sizler gibi yapmaya zaman kalmıyo.

uzun oldu ama anlatmak istediğim aslında sizler gibi evime özen gösteremiyorum.veya göstermiyorum diyelim . çünkü gezip tozmak veya atıyorum dans kursuna gitmek yerine evime bakalbilirim eksiklerime bakabilirim.
mesela benim evimde ara koridoruma ayna asılacakl evlenmeden önce beğendik aldık, ama hala asamadık, hep boşveriyoruz, bbugün şunu yapalım onun acelesi ne diyoruz falan gibi

evet arse ..senin ev çok kalabalıktı kız..eklmiştin ya resimleri..

ben asla duramam öyle.. etrafta hiç bişey olmayacak düzen şart

kendinize fazla zaman ayıramıyorsunuz arse...pazardan pazara....ben mesaiye kaldığım zaman bile aklım hp eşimde evde oluyor...napıyor faln diyorum....birlikte film izliyoruz akşamları dizi bakıyoruz....yemektn sonra en büyük keyfim onun yanına kedi gibi yanaşmak
işte ben buyüzden başka şeylerle uğraşamamki ne o beni rahat bırakır nede ben onu

belkide siz bu şekilde alıştığınız için zorda olsa katlamıyosunuz...ama ben zora gelemediğimden yapamam yanii...tamm sosyal faaliyet olmalı ama bu tempo beni bozar..hasta eder....

bir yere kadar aynen canım..

demi super

ama arse ye maşallah diyelim nazarımız değmesin..
arse bak ne dicem zaten siz çocuk isteseniz yapmaya fırsatınız da olmaz kız

dün ağdaya gidemedim
akşama ablamı bana çağırdım kaşımı bıyığımı aldırcam:108::115:

zuzu senle aynıyız canım..
hergün yemege yeriz tv karşısına uzanırız birlikte battaniye altında izleriz dizimizi..
uyku gelince yatarız..

kurslar falan filan gitsen nereye kadar..bir ara çok yorulmuştum dedim artık bitsin rahatlıyım hem çalış hem okul..sosyalliğe yer yoktu ya...insandan çok şey alıp götürüyor..
hayat kısa..:97:

ben hep böyleydim , hiç evde duramazdım, sevgilimde öyle.bide biz 10 yılı aşkın süredir beraberiz. sadece o üniv. yurt dışında okudu o zaman ayrı kaldık ama yine sık sık görüşüyoduk. ikimizde kalabalıktan hoşlanıyoruz, fazla romantik tipler değiliz.
zuzu tam tersi biz fazla kendimize zaman ayırıyoruz, her boş saniyemizi değerlendirmeye çalışıyoruz. biz herşeyi beraber yapıyoruz, çünkü bütün arkadaşlarımız ortak.

super yaa o dağınık ev benim değildi benim herzaman derli topludur evim,ortalıkta süs eşyam bile yok. sevmem kalabalık dağınık evi. hayatta yatağımı pijamamı toplamadan işe gelmem. akşam mutfak toplanmadan hayatta saat kaç olursa olsun yatamam. öyle manyak takıntılarım var. ütü hiç olmayacak hemen ütülenip asılacak. gardropta tün kıyafetler renk sırasındadır düzgün duracak. mesela benim gardrobuma baktığında haftaya perşembe günü hangi takımı giyeceğim bellidir. sıralıdır yani :94:

afiyet olsun kızlar...
yemekten sonra alyanslarımızı tektaşlarımızın resimlerini eklyelim mi
kızlar abranax içtim..agrılar gitti sayılır

arse bu sadece kişisel fikrim canım yanlış anlama sakın.:97:

aşkolsun hayatım kızmak ne demek, tabiki herkesin kendi düşüncesi kendi yaşam tarzı.
ama şunu anlatayım. benim annemde kanser atlattı, kayınvalidemde kanser atlattı, biz o yüzden hayata daha farklı bakıyoruz, her anımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. biz dizi izlemeyiz mesela, çünkü o tv karşısındaki zamanı boşa geçmiş zaman olarak görüyoruz. uykuyu sevmeyiz, uykuda geçen zamana yazık ettik deriz.
hayat okadar kıymetliki bizim gözümüzde boşa oturacak bir saniyemiz bile yok.
bide bizim emeklilik hayallerimiz var, ben 50 yaşımda emekli olucam eşimde 55 yaşında olacak yani hemen hemen aynı dönem oluyo, ve biz türkiyedeki çoğu kişi gibi emekli olunca çalışmak istemiyoruz. çalışmak zorunda kalmak istemiyoruz. malum emekli maaşıyla yaşanmıyo bu ülkede.şimdi gençken yatırımlarımızı yapıp emeklilikte tadını çıkarmak istiyoruz

ben geldim ben geldim denetim vardı anca gelebildim. veee biz bebikimle tost yedik babasının iş yerinde çok hoşumuza gtti çıkaracak gibi değilim herhaldeeeeeeeeeeeeee

slm kıslar
arse imrendim size
devam edin emeklilikte tadını çıkarırsınız
sağol canım. inşallah düşündüğümüz gibi yapabiliriz. emekli olunca karavan alıcaz dolaşıcaz heryeri, yurt içi yurt dışı. tabi Rabbim önce sağlık versinde herşey gelir arkasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…