ben geldim ben geldim denetim vardı anca gelebildim. veee biz bebikimle tost yedik babasının iş yerinde çok hoşumuza gtti çıkaracak gibi değilim herhaldeeeeeeeeeeeeee
fatma aklından çıkar kusmayı falan maşallah de hayatım
kızlar bugün siteye sorunsuz girişim sebebiyle kahveler benden
buda fatma için bide bebiş için süt
aşkolsun hayatım kızmak ne demek, tabiki herkesin kendi düşüncesi kendi yaşam tarzı.
ama şunu anlatayım. benim annemde kanser atlattı, kayınvalidemde kanser atlattı, biz o yüzden hayata daha farklı bakıyoruz, her anımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. biz dizi izlemeyiz mesela, çünkü o tv karşısındaki zamanı boşa geçmiş zaman olarak görüyoruz. uykuyu sevmeyiz, uykuda geçen zamana yazık ettik deriz.
hayat okadar kıymetliki bizim gözümüzde boşa oturacak bir saniyemiz bile yok.
bide bizim emeklilik hayallerimiz var, ben 50 yaşımda emekli olucam eşimde 55 yaşında olacak yani hemen hemen aynı dönem oluyo, ve biz türkiyedeki çoğu kişi gibi emekli olunca çalışmak istemiyoruz. çalışmak zorunda kalmak istemiyoruz. malum emekli maaşıyla yaşanmıyo bu ülkede.şimdi gençken yatırımlarımızı yapıp emeklilikte tadını çıkarmak istiyoruz
ben de süt ve meyve istiyom arse
kızlar bugün siteye sorunsuz girişim sebebiyle kahveler benden
bugün arkadaşım yüzün neden sararmış dedi bana...hergün görüştüğümüz arkdaşım....bende kendimi heran hastalancakmışım gibi hissediyorum..heralde ondanmı ne...super geliyorum arkandan....
:103::118::125: buldum bulduuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?