2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugün arkadaşım yüzün neden sararmış dedi bana...hergün görüştüğümüz arkdaşım....bende kendimi heran hastalancakmışım gibi hissediyorum..heralde ondanmı ne...super geliyorum arkandan....

herkesin hayat bakış açışı çok farklıdır..bu yüzden yorumsuzum arsecim..
herkessin herşey gönlünce olsun

kızlar bugün siteye sorunsuz girişim sebebiyle kahveler benden
ben de süt ve meyve istiyom arse

bugün arkadaşım yüzün neden sararmış dedi bana...hergün görüştüğümüz arkdaşım....bende kendimi heran hastalancakmışım gibi hissediyorum..heralde ondanmı ne...super geliyorum arkandan....

gel yavrüm gel..agrılı gelme ama

ben yazın kullanamamıştımya hatırladınmı ? sadece yazın evlilik izni kullandım 5 gündü bizde. 1 ay sonrasında tekrar 5 gün kullanabildim. yoğunluktan kullanamamıştım, kaldı 20 günüm, şimdi yıl bitmeden kullanmam gerekiyo yoksa siliniyo hakkım. 20 gün yokum. evden daha rahat katılırım size

yokk bee yanlız olucam sevgilimin izni yok o yüzden güzel değil bence. 5 gün arkadaşla bodruma gidicem sonra 15 gün evdeyim :119:

puffff bi biz göremiyoz o izinleri

ohh iznin keyfini çıkar.....artık eskisi gibi yazarsın akşama ne yemekler yapıcağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…