2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ortası taşlı dimi...

ilk fotonda tektaşın yuvarlak..sonrakilerde kare gibi çıkmış sankim.:S

Çok hoş tatlım ortasından taş mı geçiyor benimkine çok benziyor ama benimkinde beyaz altın yok yeşil altın ortasından 1 sıra taş geçiyor:92:

teşekkürler tatlım
benim ortadann gecen çizgi hariç diger yerler beyaz ortadakiş taş işlenen yerler sarı

fatma senin yüzük kalınmış....daha yakından koysana tam modelini görelim

kızlar bakayım düğün fotolarında vardı galiba sadece yüzüğün çekildiği yükleyebilirsem. malum deneyeyim

hoşgeldin empatik..nasıl gidiyor senin gebişlik..

Hoşbulduk canım iyi gidiyo hamilelik de hergün saatlerce dolap karıştırıyorum kıyafetlerin hiçbiri olmayınca da oturup bi güzel ağlıyorum hormonların etkisiimidir bilmem çok hassasım

ortası taşlı dimi...

ilk fotonda tektaşın yuvarlak..sonrakilerde kare gibi çıkmış sankim.:S

net göremedim fatma albüme koy kız..

fotoda öyle çıkmıştır zuzu..karedir kendisi ...
ayrıca inanırmısınız kızlar bu benim 3.cü tektaşım

ilk aldıgım çok başkaydı çok farklıydı göze mi geldi nedir kafası kaybolmuştu.
kalındı üst taş yeri sarıydı.yanlar beyaz altındı..ve o yanlarda kçük küçük taş işlemeler vardı..:97: evde düşürmüşüm..günler sonra çıktı ortaya ..ben hemen gdip başka laynas almıştım..oda tam sarıydı yanlarbol taşlı..ortadali taş yuvarlaktı onunda sürekli yan taşları düşüyor vekafası kazaklara takılıyordu..en sonunda bunu aldım bu rahat .ve çok klasik bir model..:98:

fatma senin yüzük kalınmış....daha yakından koysana tam modelini görelim

valla düğün fotosundan oldugu için böyle görünüyo yaa foto çekebileceğim bişeyde yok şuan telim öle değil foto mak. yok benim yeşil altın ortasında dal gibi şekli var arkasına kadarda geçik yani ellerimi falan yıkadıgımda ettiğimde tenim kabarmıyo hava almasını sağlıyo kuyumcuda öle dmeişti çok memnunum yüzüğümden tek taşda ise kenarında küçük bi kalbi var

eskiden image den yükleyince resim çıkıyodu böyle açılmasına uğraşmıyoduk şimdi niye böyle olduki anlamadım ama bunada şükür benim sorunlardan sonra :79:

:79:ekleme yöntemide degişti tabi.englısh
tatlım site eski halinde olmyck dediler ya ondan

tektaşının yanıda küçük kalpmi var ay çok merak ettim fatma tektaşını

empatik kıymam hamilelikte fazla duygusl olunuyor..ve gerekli gereksiz herşeye ağlanıyor derler ...doğru demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…