Allah seni napmasın kızzzzz bebişi çekmişşş :126::81:size sürprizim var herkes albümüme baksın koşun hadiiiiiiiii
işde biraz fazla yemişim gibi yok ya göbek falan çıkmadı işde daha öle koydum bakalım birde 4. ayda koyayım
FATMA ÇOK YEMEK YEMİŞSİN GİBİ KIZ Bİ DAMLA :d
BANA BAK BUNDAN SONRA ARADA KOY GÖBİŞİNİ KIZ BÜYÜMESİNE DE ŞAHİT OLALIM
bilmişim
FATMA ÇOK YEMEK YEMİŞSİN GİBİ KIZ Bİ DAMLA :d
BANA BAK BUNDAN SONRA ARADA KOY GÖBİŞİNİ KIZ BÜYÜMESİNE DE ŞAHİT OLALIM
bizimki ne çizildi nede soluk görünüyo hiçbişey yok, niye öyle oluyokiben alyansımı 6 ayda bir parlatmaya veriyorum aldığım kuyumcuya
yoksa çizik dolu bide rengi soluk gözüküyor.
super baksana iyiki dün kızlardan sözetmişiz hepsi geliyor teker teker :)))))
sea. bende geçen ay verdim ilk defa hakketen yaa nekadar çok parlamıştı 2 seneden sonra
benimkide hep çizildi...
yüzüğü alırken ben kalın istemiştim ..eşim istemedi..o beğendi yüzükleri..şimdi de diyor hadi değiştirelim yüzüklerimizi kalın alalım
bunları satmam dedimilk yüzüğüm bu...yenisi alırıs oda çok sonra şimdi değil dedim biraz daha kullanalım demii ..ben dediğimde istememişti
900 mü 3 yüzük derken?benimkide küçük küçük çizikler var dikkat edince...arse iyi bak hiçmi çizik yok..yoksa ne alaa..ama oluyor malesef(
super ben 3 yüzüğe 9 lira verdim....
bende ..ama taltlı dönemimiz zuzu hastalık yakınlaşınca malum:87:sankim acıkır gibiyim......
ya kızlar akşam yemekten sonra gecelerde uzadı ya artık ...hiç ağzım boş dursun istemiyom...böle hep sütlü tatlılar arıyom yaa....kola çerez meyve...ne yiceğimi şaşırıyom....
benimkide küçük küçük çizikler var dikkat edince...arse iyi bak hiçmi çizik yok..yoksa ne alaa..ama oluyor malesef(
super ben 3 yüzüğe 9 lira verdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?